24 de juliol del 2013

La PAH celebra que una família de Roquetes assoleix la primera dació en pagament d'una casa a l'Ebre

ROQUETES (Baix Ebre).-Una família de Roquetes d'origen magrebí ha estat la primera, a les Terres de l'Ebre, en aconseguir signar una dació en pagament. Porten anys vivint en una casa que no podien pagar des que el pare de família, amb dues filles, es va quedar sense feina. Després de més de set mesos lluitant per la família de Naima -la mare-, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a les Terres de l'Ebre es congratula del desenllaç, i confia que segueixin el mateix camí la vintena de casos més que té entre mans.

La signatura de la dació va tenir lloc aquest divendres passat, a la seu del BBVA de Tortosa. "Són els primers fruits, comencem a veure la llum", ha declarat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) la portaveu de la PAH, Txell Teruel. En aquest sentit, la plataforma celebra aquest dimecres, a les set de la tarda, una altra assemblea informativa al Centre Cívic Ferreries de Tortosa.

D'altra banda, aquest dimecres s'ha sabut que el nombre d'hipoteques sobre habitatges registrades el maig a la demarcació de Tarragona va sumar 358 unitats, el 31,29% menys que les signades el maig del 2012 i un 8,48% més que aquest abril, segons ha publicat l'intitut d'estadística espanyol (INE). Amb aquesta taxa negativa en termes anuals del nombre d'hipoteques, les comarques tarragonines acumulen set mesos seguits en negatiu; en concret, des del novembre de l'any passat. Pel que fa a la mitjana de preu per habitatge hipotecat, a Tarragona la xifra s'ha situat aquest maig en 77.989 euros, el 0,83% més que el maig de l'any passat i 5,63% per sota del registra de l'abril d'aquest any.  

1 comentari:

  1. El titular no és veraç. N'hi ha hagut més dacions en pagament amb caràcter previ a les Terres de l'Ebre. Serà la primera que consegueix la PAH.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta