24 d’agost del 2013

Dol oficial a la festa major d'Ascó per l'atropellament d'una xiqueta de 16 anys a les vies del tren

ASCÓ (Ribera d'Ebre).- L'Ajuntament d'Ascó ha decret un dia de dol oficial per la mort d'una menor com a conseqüència d'un atropellament a la via del tren. Segons una nota difosa pel mateix consistori, els fetshan tingut lloc aquesta matinada passada, al voltant de les 04:00 hores, quan una menor d'edat ha perdut la vida com a conseqüència d'un atropellament a l'estació de Renfe d'Ascó. Per aquest motiu, han quedat oficialment suspesos tots els actes de festa major durant aquest dissabte. Aquesta mateixa tarda se celebrarà una missa de condol en record de la jove.

Una noia de 16 anys ha mort aquesta matinada atropellada per un tren a Ascó, a la Ribera d'Ebre. L'accident es va produir a pocs metres de l'estació de ferrocarril del municipi. La jove, amb un grup de persones, haurien entrat a les vies des de la Plaça de l'Estació on s'estava celebrant una actuació musical, dins els actes de la festa major d'Ascó.  La víctima ha accedit a les vies del tren amb un grup de joves, saltant-se la senyalització que en limitava el pas. La noia, de 16 anys, ha estat sorpresa pel pas d'un dels combois mentre que la resta del grup ha pogut sortir a temps de les vies.

Dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al llocs dels fets tot i que ja no han pogut fer res per salvar la vida de la noia, que ha mort a l'acte. El personal sanitari ha hagut d'atendre diversos testimonis de l'atropellament per atacs d'ansietat, inclòs el maquinista que conduïa el tren.

A conseqüència de l'atropellament, la circulació de la línia R15 entre Flix i Móra la Nova ha quedat interrompuda fins a les nou del matí d'aquest dissabte, quan s'ha pogut restablir el pas dels combois. Els passatgers afectats d'aquesta línia han estat traslladats per carretera.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta