31 d’agost del 2007

L'ebresfera també celebra el Dia Mundial del Bloc i situa sis blocs al Top Català

Avui, 31 d'agost, la comunitat blocaire internacional celebrem el Dia Mundial del Bloc. I com que lo nostre és pensar globalment i actuar localment, un grup de gent de la blocosfera ebrenca també hem pensat en la necessitat d'organitzar un acte per commemorar la diada. D'aquesta manera, Publicacions URV i l'Ebresfera hem programat per avui a la tarda la presentació del llibre Blocs de ciència, que tindrà lloc a la nova biblioteca de Roquetes a partir de les set del vespre. Com ja us vaig explicar l'altre dia, Blocs de ciència té l'origen en els continguts del bloc Centpeus, de Daniel Closa, que ja ens va acompanyar al febrer amb motiu de la primera edició de l'Ebrebloc. A més, la presentació del llibre anirà a càrrec del també blocaire Jordi Abad. Després també hi ha previst un sopar de germanor en un restaurant de la Raval de Cristo, en què espero retrobar-me amb molts de vosaltres.
D'altra banda, La Marfanta vol celebrar avui les bones puntuacions que estem obtenint els blocs ebrencs al Top Català. Situar i consolidar l'ebresfera al mapa de la blocosfera catalana és una fita que estem aconseguint entre tots. Així, avui hi ha ni més ni menys que sis blocs entre els 25 blocs i webs personals més votades. Si hi feu una ullada, podreu trobar Tens un racó dalt del món (en una espectacular segona posició!), La Marfanta, De Roquetes vinc,... a Tortosa baixo, Diari del Votant Anònim, El Cau del Play i del Dolor i Muniatto Xou. D'alguna manera, aquesta és la meua manera de recomanar cinc blocs, que és el que toca pel Dia Mundial dels Blocs. Felicitats a tothom i bona diada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta