Un portaveu de Via Magna, Manel Roig, va explicar ahir que aprofitaran les fires de València i Madrid, i el Saló de l'Ensenyament de Barcelona, per donar a conèixer la seua oferta formativa. Roig va detallar que no tenen un número tancat de places, i que ampliaran el professorat abans de massificar les aules. «Via Magna fa una aposta per la qualitat acadèmica, tècnica i humana, ja que a més de la bona oferta formativa i de les pràctiques, el nostre objectiu també és formar persones», va remarcar. Roig va avançar que el centre tindrà demo-kitchen (aules equipades amb monitors de televisió, en què els professors cuinen davant dels alumnes), i que Via Magna ocuparà tres plantes, amb una superfície de 5.000 metres quadrats al pavelló B del seminari de Tortosa. Així, a més de les aules de formació i de la cuina, els estudiants també tindran un espai propi a la residència Adrià VI.
Projecció exterior La principal diferència entre Via Magna i altres escoles de cuina de l'Estat espanyol serà que el centre oferirà la doble titulació espanyola i suïssa, amb el suport de César Ritz College i la possibilitat que els alumnes puguen continuar la seua formació en 14 universitats d'arreu del món. El portaveu de Via Magna, Manel Roig, va afegir-hi que el centre contribuirà a posicionar el potencial turístic i gastronòmic de les Terres de l'Ebre en l'àmbit internacional. A més, va explicar que van elegir Tortosa per les bones instal·lacions del seminari i també per la seua posició geogràfica estratègica, a mig camí de Barcelona, Saragossa i València. Per la seua banda, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer ahir una valoració molt positiva de l'arribada de Via Magna, que portarà alumnes estrangers i posarà el territori al mapa de l'hostaleria i de la cuina internacional.
Foto: Via Magna
Es una bona noticia per a Tortosa i les Terres de l'Ebre. Espero i desitjo que tingui exit i que no sigui molt cara la formació en aquesta escola.
ResponElimina