30 d’abril del 2009

Comunicat dels professors d'Empresarials del campus Terres de l'Ebre de la URV

La resolució presa per la Comissió d’Avaluació de la URV respecte els llocs de treball del professorat de Ciències Empresarials al campus, continua en la línia de desmantellament de l’equip docent. La decisió, presa de manera arbitrària, comporta l’acomiadament de 2 professors a temps complet, que se suma al que ja quedava acomiadat, en un intent de dividir l’equip de professorat del territori (“divide et impera”). Els 4 professors restants continuaran, però en condicions d’absoluta temporalitat. El 30 d’abril, el Consell de Govern de la URV ha de ratificar el futur dels 7 professors del campus. Demanem una situació d’estabilitat per a la totalitat del professorat. Les direccions de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i dels dos departaments que la composen, Gestió d’Empreses i Economia, en contra de l’aposta feta pel Rector Xavier Grau pel campus Terres de l’Ebre, continuen posant pals a les rodes a l’ensenyament.
Les Terres de l’Ebre no haurien de ser vistes com una competència sinó com una oportunitat per a la gent del territori. Volem agrair el suport que els nostres alumnes i exalumnes ens estan oferint aquests dies i ens sumem a les seves reivindicacions respecte la supressió de l’horari matinal.

El professorat d’Empresarials del campus Terres de l’Ebre

1 comentari:

  1. Des d'aqui dono SUPORT al professorat de les Terres de l'Ebre, contra la decisió d'un Rectorat que ha prioritzat les lluites internes i ha "escoltat" la veu dels directors d'uns departaments quE han avaluat al professorat de les TE amb informes desfavorables, amb l'únic objectiu d'aconseguir "legalment" la recissió dels seus contractes.

    Digue'm TOTS NO a les irregulitats en els processos d'avaluació i digue'm NO als ACOMIDAMENTS DISCRECIONALS DELS NOSTRES COMPANYS DE LES TE.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta