30 d’abril del 2009

La degana d'Empresarials reconsiderarà la supressió de les classes matinals a l'Ebre

Barberà, sorpresa per la protesta dels estudiants del campus de Tortosa durant la XII Trobada d'Economia de la URV

Els estudiants d'empresarials del campus de la URV a Tortosa van sorprendre ahir al matí la degana Glòria Baberà amb una sorollosa xiulada, com a protesta per l'anunciada supressió de les classes matinals a partir del curs que ve. A més, també van manifestar el seu rebuig a l'acomiadament de professors del campus de l'Ebre, una mesura que finalment afectarà tres professors (dos seran renovats). Barberà, que participava en la inauguració de les jornades de la XII Trobada d'Economia, va reunir-se amb els estudiants i va reconèixer que en plantejar la modificació horària no havien tingut en compte el dèficit de transport públic. L'alcalde tortosí, Ferran Bel, també va demanar que els estudis del nou grau d'administració i direcció d'empreses (ADE) s'imparteixin al matí.

«És evident que si els estudiants i el territori opinen que el millor és fer les classes al matí és perquè pensen que l'horari de tarda els pot perjudicar», va dir la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. A més, Glòria Barberà va afegir-hi que reconsideraran la seua proposta, tenint en compte l'opinió del territori i també que els seus plantejaments inicials podrien ser «erronis». Segons Barberà, el canvi d'horari s'havia proposat perquè el campus de l'Ebre tindrà un únic grup del nou grau d'ADE, i perquè podria haver-hi una demanda superior en el torn de tarda. La degana va recordar que el nou grau tindrà una durada de quatre anys, i que molts estudiants voldran comptabilitzar la seua formació universitària amb la vida laboral. De fet, va remarcar que el seu objectiu és atendre tots els alumnes potencials, «el màxim nombre de persones possible», i que pensaven que un torn de tarda podria generar més demanda d'alumnes. Amb tot, Barberà va reconèixer que no eren conscients del dèficit de transport públic a l'Ebre, sobretot al vespre, que podria fer minvar la demanda d'estudiants.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 30-04-2009 Pàgina 8

2 comentaris:

  1. Està de molt bon veure, aquesta degana....

    ResponElimina
  2. Que vols dir? Que per compte de fer classes per la tarda, tu les faries a la nit?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta