29 de juny del 2010

[Àudio] El portaveu d'ERC a Tortosa afirma que la sentència sobre l'Estatut és 'un atac frontal' al país, a la llengua i a la vegueria.

Ricard Forés diu que s'ha acabat la via autonomista i que el país hauria de reaccionar unitàriament.

1 comentari:

  1. Es natural que donades les circumstàncies de frustració del poble català, ara ERC aprofiti per posar al mateix sac tots els dictats politics que la seva formació política promulga.
    Com he dit abans en un altre comentari, aquest fallo del Tribunal Constitucional, afavoreix clarament les tesis dels “separatistes” i dels “separadors” aprofitant lògicament la irritació del poble de Catalunya. Els separatistes altrament dits independentistes, i als separadors que promulguen un estat fèrriament centralitzat per la incomoditat que els hi suposa l’exercici normal d’un Estat autonòmic plural i democràtic.
    El poble de Catalunya mai ha estat excloent, i sempre ha tingut un acusat caràcter integrador però els darrers fets tensen la corda d’un seny català que esta cansat de rebre sempre pel mateix motiu, però que a pesar de tot penso que hauria de prevaldre pel damunt de tot, dons forma part de la nostra identitat, i així ho em demostrat al llarg dels anys.
    Tenim molts motius per la indignació; la situació econòmica es molt precària, i l’índex d’atur alarmant, i la gent hauria de poder viure dignament en aquest país TREBALLANT. Aquesta es la prioritat de moltes famílies que veuen amb certa distancia el fallo del Constitucional quan ells no poden fer front a l’hipoteca, o simplement acabar el mes, i l’exercici de la política s’ha convertit per aquestes persones en una fal•làcia. Però paradoxalment es la política juntament amb la iniciativa privada i la formació la que pot possibilitar la reinserció laboral de molts catalans que ara estan a l’atur, i que sense cap dubte son el millor actiu per tirar endavant aquest país.
    Estic segur que la indignació lògica i lícita del moment que ens toca viure, donarà pas a una Catalunya molt mes forta i cohesionada de la que els nostres detractors de sempre mai es podrien imaginar.
    TOTS A LA MANIFESTACIÓ DEL DIA 10 DE JULIOL A BARNA

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta