12 d’abril del 2011

Bel (CiU) promet dos nous passejos amb carrils bici arran de l'Ebre


L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, va avançar ahir una de les propostes del seu programa electoral. Bel va suggerir la construcció de dos nous passejos fluvials arran de l'Ebre, fets damunt d'unes esculleres de roca i d'uns tres metres d'amplada, que inclourien carrils bici. Bel va defensar que cal integrar millor el riu en la trama urbana de la ciutat per reforçar-hi el seu atractiu turístic, i perquè la gent puga passejar-hi i practicar-hi l'esport. Segons Bel, els passejos serien practicables més del 80% de l'any, excepte quan pugés el cabal de l'Ebre i els cobrís d'aigua. El candidat va dir que caldrà l'aprovació i el suport financer de l'Estat.

+Audio:
-Ferran Bel explica la proposta de CiU de construir dos nous passejos fluvials per a vianants i ciclistes arran de l'Ebre




Publicat a El Punt

6 comentaris:

  1. Suposo que veieu que el monument està a punt de caure.....O és un efecte òptic ?
    Cal suposar que, davant d'una riuada, des de la CHE avisaran en temps.
    Ara, vol dir què millor què confiar en l'estat ( que sempre manaran altres ) no caldria fer-ho amb " el millors " ?

    ResponElimina
  2. Tranquils, que de pujar, l'Ebre no pujarà gaire! ja s'asseguran d'aixo .... que els pobres tortosins els esta mullant el carril bici, pos, solució: emportem l'aigua cap`allà on ho "volen" ....
    .... per altre part, m'agrada l'idea de carrils bicis per tot arreu, pero també estaria bé que els conductors respecten més als ciclistes quaan anem per la ciutat per carrers "normals". Per mi, l'ideal d'un centre urba, no hi hauriaa caap necessitat de carril bici - utopia!

    ResponElimina
  3. Disculpeu. Això és una obra urbana, amb asfaltat, dintre de la llera d'un riu que te protecció ambiental, dintre del PEIN.
    Ho trobo, a banda d'una inutilitat agressiva, un menyspreu sobre el propi riu.
    Una cosa és que es restaure una mena de bosc de ribera, amb la seua bellesa i protecció de la llera, i l'altre aquest ridícul projecte.
    No crec que ni Costes, ni la CHE ni Medi Ambient, li donen cap validesa. Ni que pugues passar un informe d'impacte ambiental.
    Una "fantasmada" més del bo de Bel. Que navega sense tocar vores.
    A n'aquestes altures als tortosins ens caldria pensar en la supressió de la categoria d'Alcalde, per les seves ineficàcies històriques. I arbitrar un consell de "savis" per dirigir la ciutat. Ja no ens serveix el model actual.

    ResponElimina
  4. Que serà el proper?
    Asfaltar el passeig de les bicicletes?
    Que porta ja massa anys monopolitzat per les màquines destructores del medi ambient sense complir el seu paper: Passeig de les bicicletes.
    D'on surten estes idees?
    Si volia arribar als límits de la irracionalitat, el Sr. Bel, ho està aconseguit!
    Ciutat!!!!!!

    ResponElimina
  5. Quina mania que tenen en los passejos de bicicletes!!!!!!!!

    Un riu no necessita formigonar-li les vores. Lo que necessita és aigua, vegetació, peixos, moixons, vida!!!!!!!!!!!!

    A vore si s’espabilen una mica i en lloc de tanta tonteria de formigó (que costa diners i estem en crisi!!!) demanen d’una vegada que el riu tingue el cabal que li pertoca per tenir vida.

    La setmana passada va estar el flamant conseller de Territori i sostenibilitat i ni una punyetera paraula del riu i de l’aigua que que te tenir. Debien parlar de bicicletes que això és politicament correcte.

    ResponElimina
  6. Bél, encara tenim sort que no hagis proposat un aeroport al riu; quan puji el nivell, que farem? Anirem tots en barquetes, que guay!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta