10 de juliol del 2012

Membres de la futura junta de la cooperativa de l'Aldea negocien la venda d'un tràiler diari de verdures

L'ALDEA (Baix Ebre).- Els socis de la cooperativa agrícola de l’Aldea poden tornar a tenir una mica d’esperança. D’una banda, l’actual junta rectora de l’entitat està negociant la venda d’un tràiler diari de la producció dels pagesos de la cooperativa amb una empresa catalana que distribueix i comercialitza verdures en botigues de proximitat. Una operació que, en cas de tancar-se, milloraria les perspectives del pla de viabilitat de l’entitat, que recomanava triplicar la producció hortofrutícola.

De fet, l’acord suposaria la venda diària de verdura al llarg de l’any, sense haver d’incrementar la superfície conreada, que era una altra de les recomanacions per poder desbloquejar els estalvis que encara continuen retinguts a la secció de crèdit, més de 4,7 milions d’euros. En aquest sentit, el president de la cooperativa, Fernando Falcó, ha explicat que les negociacions es podrien acabar de tancar la setmana que ve. De fet, en aquestes converses ja estan participant tres dels possibles membres de la nova junta de la cooperativa de l’Aldea, un equip que s’està configurant després de la renúncia del grup liderat per Jordi Gas. En aquest sentit, entre els possibles candidats a encapçalar la nova junta de la cooperativa hi ha l’exregidora de CiU i exdirigent comarcal de la Unió de Pagesos, Montserrat Llosa. A més, també formaria part del nou equip directiu el president de l'Associació d'Afectats, Ramon Carles, així com diversos familiars dels actuals directius de l’entitat. En canvi, els actuals dirigents no saben encara quan es podrà convocar l’assemblea per sotmetre a votació els comptes de la cooperativa del 2011.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta