8 de març del 2006

El PSC tortosí és el més actiu a internet

El web del PSC de Tortosa és el més actiu dels portals locals que els socialistes tenen oberts a les Terres de l'Ebre. Res a veure amb el bloc de Joan Sabaté, que continua igual d'inactiu que el primer dia. Com dèiem, el web local del PSC recull notícies d'actualitat i també articles escrits per membres destacats de les files socialistes, si bé la majoria són articles que han estat publicats durant la setmana en diferents mitjans escrits de les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, hi ha articles recents de Sabaté i del regidor d'Urbansime, José Martín, però també d'altres militants com Cristina Bel o Ricard Lleixà. D'altra banda, crida l'atenció una reproducció de l'entrevista al secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, en què el dirigent socialista remarca que "Sabaté és el líder del socialisme ebrenc", donant per tancada la crisi interna de fa unes setmanes. També són molt interessants els articles de José Martín, sobretot un que es titula Josepets, publicat demà fara un mes al Diari de Tarragona i en què el regidor d'Urbanisme remarcava encara l'aposta de l'Ajuntament per l'antic col·legi Sant Josep com a emplaçament del campus de la URV. El web local del PSC té algunes coses a millorar, però en general cal valorar molt positivament l'esforç per tenir-lo actualizat. Altres agrupacions locals no poden dir el mateix (el PSC d'Amposta no fa actualitzacions des de setembre del 2005; Gandesa, des de l'agost del 2004, i Móra d'Ebre, des de desembre del 2005).
Els socialistes tortosins també surten guanyant si els comparem amb CiU, que només té webs locals a dues capitals comarcals, Móra d'Ebre i Tortosa. Però l'última actualització del web convergent de Tortosa és del novembre del 2003. El cas de Móra d'Ebre és més greu, ja que inclou una carta de Santiago Campos de la campanya electoral del 2003.
D'altra banda, també està força actualitzat el web d'ICV de Tortosa-Terres de l'Ebre, amb el seu últim comunicat sobre el rebuig de la formació ecosocialista a la visita dels ducs de Palma a Tortosa, amb l'objectiu d'inaugurar la pròxima edició de la fira Expoebre. Menys actualitzat està el web d'ERC de Tortosa, ja que la seua última notícia és un anunci sobre la disponibilitat de la loteria de Nadal de l'agrupació local. Ni rastre de les últimes primàries en què Ricard Forés va proclamar-se candidat d'ERC per a les pròximes eleccions municipals. ERC tenia un web molt actiu a la Ribera d'Ebre, però fa cosa d'un any que també està força abandonat. Els republicans només actualitzen més periòdicament el web territorial.
Del PP no podem dir res perquè quan hem intentat entrar-hi ens ha sortit la pàgina de recollida de signatures contra l'Estatut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta