5 d’abril del 2011

PxC vol 'netejar' Tortosa d'antenes de telefonia mòbil


Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat públicament que "la premsa de Tortosa" li ha censurat un escrit del seu candidat, Jordi Casanova, sobre l'existència de les antenes de telefonia mòbil al municipi. Segons el web dels Veïns Afectats per les Antenes de Telefonia Mòbil a Tortosa, Casanova ha lamentat que els mitjans de comunicació de Tortosa no siguen "ni lliures, ni plurals ni independents", i els ha acusat d'obeir "els mandataris actuals" per no perdre "subvencions públiques", ja que "no els interessa que aquest tema surti a la llum". Casanova també ha anunciat que PxC inclourà el tema en el seu programa electoral, "que cita molt expressament tots els aspectes de seguretat ciutadana, la qualitat de vida dels nostres ciutadans, el compliment escrupolós de les lleis i normes, el màxim respecte a la salut pública i el medi ambient". El candidat del partit ultradretà ha assenyalat que volen "una ciutat neta, tranquil·la i segura", i que PxC proposarà i donarà suport a una ordenança municipal "per allunyar aquestes antenes de la ciutat i situar-les on no hi hagi cap risc per a la salut dels tortosins".

49 comentaris:

  1. Si no els fan cas dubto que sigui perquè "no els interessa que aquest tema [les antenes de mòbil] surti a la llum", és diu cordó sanitari i és perquè aquesta xusma no aprofiti els mitjans d'informació per publicitar-se. Si el cadellet de l'Anglada a Tortosa fa estos escrits no és pel seu interès pel tema, ni pels problemes que generen les antenes, el tema és lo de menys ell el que vol és sortir als mitjans i que es veigue el seu nom, potser demà fa un escrit sobre la processionària dels pins. El que digue este home (com la majoria d'articles d'opinió de polítics en precampanya) no té el més mínim interès periodístic, és aprofitar els mitjans per fer-se publicitat gratuïta (o no qui sap...). Trobo trist que la marfanta faci de plataforma per a que un partit xenòfob es publiciti, pensava que hi havia certs principis morals.

    ResponElimina
  2. Algú s'hauria de llegir la Declaració Universal dels Drets Humans abans de fer estes proclames populistes i demagògiques que "es faran respectar totes les lleis i normes". Ah, sí, no m'en recordava, que el hi ha una nova terminologia jurídica que es diu "els de casa"...vostès dispensen-me.

    ResponElimina
  3. Mentre PxC parle d'antenes de telefonia mòbil no tindré cap problema en fer-los un forat aquí. Això sí, La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari.

    ResponElimina
  4. Per cert, Carles. Salvant les distàncies. Han d'informar els mitjans de comunicació d'un comunicat d'ETA o d'Al-Qaida, tenint en compte que el que busquen els terroristes és fer-se propaganda? El tema és més complicat del que sembla, i dóna per a molt.

    ResponElimina
  5. Aquesta plataforma m'ha invaït el meu correu, com si fossin una ona intrusiva més d'aquestes que denuncien.

    El correu diu el següent:

    "Hola,

    Ens trobem davant d’un greu problema sanitari i medioambiental.

    Tortosa s’ha convertit en un laboratori i les persones són els cobaies.

    Us estem parlant de la problemàtica de les antenes de telefonia mòbil.

    Les autoritats politiques, en lloc de defensar el dret a la salut de la població, només miren pels interessos de les empreses de telefonia i ignoren les reivindicacions ciutadanes, les advertencies cientifiques i mèdiques i les resolucions internacionals i del Parlament Europeu, sobre aquest greu problema sanitari i medioambiental.


    Inclus a Tortosa ens trobem antenes de telefonia camuflades i sense llicència i l’Ajuntament fa la vista grossa i no pren cap mesura per protegir la salut de la població.

    I la premsa de Tortosa no és lliure, ni plural ni independent ja que està tenint una actitut impresentable al censurar un escrit que va presentar el senyor Jordi Casanova Panisello (delegat i vicesecretari de Plataforma x Catalunya a les Terres de l'Ebre) a tots els mitjans de comunicació de Tortosa. Escrit en el qual el senyor Casanova exposava el perill que representen les antenes de telefonia mòbil per a la salut de les persones i també deixava clara la postura del seu partit amb aquest tema.

    Podeu llegir l'escrit censurat de Jordi Casanova aquí:
    http://tortosanetadantenes.jimdo.com/noticies/


    Les antenes poden provocar en la salut: mals de caps, migranyes, depresions, perdua de memoria, stress, afectacions neurológiques i afectacions circulatories. I tot això per no parlar de malalties més greus.

    L’augment, la causa d’un cáncer, la causa de la fibromialgia, la causa d’un infart són varies però una de les causes més importants que avui en dia està produint aquest augment és la existencia d’aquestes ones electromagnetiques produides per les antenes de telefonia mòbil sense control.

    Aixo és el que fa falta i pareix que no hi ha: CONTROL

    UNA DEIXADESA PER PART DELS POLITICS QUE ESTA COSTAN-LI LA VIDA A MOLTES PERSONES.

    Visiteu la nostra web per a més informació:
    www.tortosanetadantenes.jimdo.com

    Ancians, adults, nens i adolescents són irradiats dia i nit 365 dies l'any per culpa d'aquestes antenes de telefonia mòbil sense que el nostre Ajuntament prengui cap mesura al respecte. I inclús consentint que s'instal.lin noves antenes (massificació) camuflades per les teulades dels edificis sense cap tipus d'autorització ni llicència municipal.

    Volem defensar la salut o deixem que se'ns continui irradiant i emmalaltint a foc lento???

    Pensem que ha arribat el moment i fem una crida per a que la gent surtigue al carrer a manifestar-se i fer-se escoltar pels polítics tortosins que d'una vegada és respecti el seu dret a la vida i a la salut per damunt dels interessos econòmics i politics. Si alguna persona té interès en participar a una futura manifestació que es posi en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que apareix a la pàgina web www.tortosanetadantenes.jimdo.com

    Us agrairiem que fesiu propaganda de la nostra pagina web entre els vostres familiars, amics i contactes que visquin a Tortosa.

    La salut de tots està en joc. Uneix-te a nosaltres.

    Manifestat i lluita!!

    Que no se us caiguin els anells. Necessitem la col·laboració del màxim de persones i convocar manifestacions, com a mínim una vegada al mes per a que l'Ajuntament ens escolti i prengui mesures per defensar i protegir la salut de les tortosines i tortosins: La Salut de tots.


    Recordeu: EL POBLE ÉS EL QUE VOTA!!!

    Signat: Veïns afectats per les antenes de telefonia mòbil a Tortosa


    Email: antenestelefonia.tortosa@yahoo.es

    Web: www.tortosanetadantenes.jimdo.com"

    ResponElimina
  6. El que no sé és si el correu de la Plataforma me l'han enviat des d'un smartphone d'última generació a traves de les ones de telefonia mòbil o des d'un ordenador amb xarxa wifi.

    Els paios suposo que amb tècniques de la propaganda del fascio o del III Reich, semblen organitzar una manifestació contra les antenes de telefonia mòbil i si enganyen algú, els aprofitaran per fer les seves proclames polítiques contra la immigració. Informeu a tothom. Que no enganyen a ningú.

    ResponElimina
  7. Gustau, entenc que això és un bloc personal i pots posar el que vulgues, però discrepo de "Mentre PxC parle d'antenes de telefonia mòbil no tindré cap problema en fer-los un forat aquí". Tots sabem que l'objectiu d'este senyor en fer este escrit no és altre que promocionar-se per a entrar a l'ajuntament, i si és regidor ja pots donar per fet que deixarà de parlar d'antenes i centrarà la seua activitat política en un altre tema.

    Un comunicat d'ETA o Al-Qaida tractant sobre la seua temàtica pot tenir interès, a tots ens interessa saber si uns reivindiquen un atemptat o els altres anuncien un alto el foc. Ara, a un comunicat d'Al-Qaida parlant sobre la pujada de l'IVA poc interès informatiu li veig.

    ResponElimina
  8. Tens tot el teu dret a discrepar i a manifestar-ho, faltaria més. També discrepo amb tu: un comunicat d'Al-Qaida sobre la pujada de l'IVA seria una bomba informativa.

    ResponElimina
  9. Parlant d'Al-Qaida, clar què sí, les bombes que anunciï val més que siguin informatives.

    Per cert, Emili, els que no hem rebut el correu, ara, ja el tenim, parlant de propaganda......
    Calia, tot ?

    ResponElimina
  10. Volem contestar els comentaris que han deixat el Carles i l'Emili Nieto.

    Primer que tot, que consti que nosaltres no fem propaganda de cap partit polític, simplement diem les veritats i si un partit ens apoya i un altre partit no és mulla doncs és lògic que nosaltres parlarem bé del partit que ens apoyi.

    Damunt que un partit mira per la salut dels ciutadans, no podem entendre que hagin alguns que es dediquin a criticar als dirigents de PxC, quan el que haurien de fer és atacar i criticar als mandataris actuals que fan la vista grossa i no prenen cap mesura per acabar amb això i defensar i protegir la salut pública.

    És molt trist que hi hagin persones amb un grau tant alt de miopia. És impresentable i no podem entendre els comentaris que han deixat el CARLES i el EMILI NIETO.

    I el Emili Nieto diu que li hem envaït el seu correu... Content hauria d'estar de que li donem informació del tema, però pel que sembla hi ha individuos que preferixen continuar amb els ulls tancats i sense estar informats, encara que amb aquesta ignorància els costi la salut. No obstant si algú no vol rebre més emails nostres ens ho pot fer saber i borrarem el seu email.

    Lamentablement les persones com el Carles i l'Emili Nieto lo únic que fan és contribuir a que cada vegada hagin més antenes (massificació) dintre les ciutats. A les empreses de telefonia ja els va bé que tinguin aquesta mentalitat i que no es manifesten per defensar el seu dret a la vida i a la salut. Estan sent irradiats i tan contents...

    És important dir que la normativa actual es basa en els efectes tèrmics que poden causar aquestes freqüències. El que han fet és calentar una massa esfèrica d'aigua amb una solució salina (lògicament és una massa inerte, que no té vida) i han mirat si es calentava per sobre de 1 grau. En base a això, han fet uns càlculs i han recomanat uns límits. Aquests limits no protegeixen la salut de les persones.

    La telefonia mòbil està movent milers de milions i de fet el que estan fent les empreses és potenciar l'ús del móbil. Nomes cal veure la televisió els anuncis. Llavors no tenen en compte els efectes aquests (no tèrmics) . Suposo que el que estan fent és retardar la investigació . Tenim a la historia el tema del tabac i el amianto. Es guanyar temps. Pero de fet ja podem concloure que hi ha estudis que demostren els efectes nocius de les radiofrequencies. L'usuari del mòbil hauria de tenir molta precaució perque a la llarga (suposo que es questio d'esperar uns anys) els estudis epidemiològics demostraran que efectivament era una tecnologia que va surtir al mercat sense cap mena de prudència. Les empreses seràn responsables però l'Administració suposo que també tindra part de responsabilitat.

    ResponElimina
  11. Volem contestar els comentaris que han deixat el Carles i l'Emili Nieto.

    Primer que tot, que consti que nosaltres no fem propaganda de cap partit polític, simplement diem les veritats i si un partit ens apoya i un altre partit no és mulla doncs és lògic que nosaltres parlarem bé del partit que ens apoyi.

    Damunt que un partit mira per la salut dels ciutadans, no podem entendre que hagin alguns que es dediquin a criticar als dirigents de PxC, quan el que haurien de fer és atacar i criticar als mandataris actuals que fan la vista grossa i no prenen cap mesura per acabar amb això i defensar i protegir la salut pública.

    És molt trist que hi hagin persones amb un grau tant alt de miopia. És impresentable i no podem entendre els comentaris que han deixat el CARLES i el EMILI NIETO.

    I el Emili Nieto diu que li hem envaït el seu correu... Content hauria d'estar de que li donem informació del tema, però pel que sembla hi ha individuos que preferixen continuar amb els ulls tancats i sense estar informats, encara que amb aquesta ignorància els costi la salut. No obstant si algú no vol rebre més emails nostres ens ho pot fer saber i borrarem el seu email.

    Lamentablement les persones com el Carles i l'Emili Nieto lo únic que fan és contribuir a que cada vegada hagin més antenes (massificació) dintre les ciutats. A les empreses de telefonia ja els va bé que tinguin aquesta mentalitat i que no es manifesten per defensar el seu dret a la vida i a la salut. Estan sent irradiats i tan contents...

    És important dir que la normativa actual es basa en els efectes tèrmics que poden causar aquestes freqüències. El que han fet és calentar una massa esfèrica d'aigua amb una solució salina (lògicament és una massa inerte, que no té vida) i han mirat si es calentava per sobre de 1 grau. En base a això, han fet uns càlculs i han recomanat uns límits. Aquests limits no protegeixen la salut de les persones.

    La telefonia mòbil està movent milers de milions i de fet el que estan fent les empreses és potenciar l'ús del móbil. Nomes cal veure la televisió els anuncis. Llavors no tenen en compte els efectes aquests (no tèrmics) . Suposo que el que estan fent és retardar la investigació . Tenim a la historia el tema del tabac i el amianto. Es guanyar temps. Pero de fet ja podem concloure que hi ha estudis que demostren els efectes nocius de les radiofrequencies. L'usuari del mòbil hauria de tenir molta precaució perque a la llarga (suposo que es questio d'esperar uns anys) els estudis epidemiològics demostraran que efectivament era una tecnologia que va surtir al mercat sense cap mena de prudència. Les empreses seràn responsables però l'Administració suposo que també tindra part de responsabilitat.

    ResponElimina
  12. Cucafera, si informar és fer propaganda anem arreglats. I el que he fet és informar dels termes que utilitzen la Plataforma en el seu correu.

    I senyor de les antenes, jo ni en sóc partidari, ni detractor. Però com utilitzo el telèfon mòbil ( per cert igual que molta gent que ja sigui amb les telealarmes o directament l'utilitzen en cas d'emergència), l'únic que puc reclamar és el compliment de la normativa.

    Perquè és un àmbit regulat i on es fixen uns límits que s'han de controlar i supervisar. El que cal és demanar que es compleixi la llei. Perquè d'ones, n'estem plens: radio, microones a les llars, comandaments a distància, wifis, televisió, etc. Les ones de les antenes de telefonica són unes més.

    ResponElimina
  13. Despertarse a los peligros de las radiaciones

    Por Lyn McLean

    "El riesgo para la salud de la contaminación electromagnética artificial es una catástrofe de salud pública que se está desarrollando ante nuestros ojos. Al no aplicar las normas adecuadas; al ignorar los signos de riesgo comprobados por la ciencia; al no velar porque estas tecnologías adictivas sean seguras antes que se pongan en el mercado, las autoridades de salud pública han derogado sus responsabilidades y han optado por jugar a la ruleta rusa con nuestra salud en las apuestas financieras.


    Es un juego loco que el mundo parece dispuesto a asumir."


    "Estaría usted dispuesto a tomar un medicamento que no ha sido testado antes de su lanzamiento en el mercado?

    ¿Quiere tomar el medicamento si los fabricantes le aseguran que es "seguro" ? ¿Qué pasa si otros que lo han tomado desarrollan problemas que van desde dolores de cabeza a las enfermedades que amenazan la vida? Por último, ¿Aceptaría usted que lo tomaran sus hijos?"



    DONDE ESTAN LOS ESPAÑOLES QUE LEVANTAN MASAS PARA EL FUTBOL Y NO PARA DEFENDER NUESTRO DERECHO A LA VIDA Y LA SALUD ???



    Que pena que la gente se movilicen por un partido de fútbol y no lo hagan para defender la salud de los ciudadanos.



    VEINS AFECTATS PER LES ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL A TORTOSA



    PARA MÁS INFORMACIÓN:

    http://cartaalstortosins.jimdo.com/

    http://tortosanetadantenes.jimdo.com/

    ResponElimina
  14. Si antenestelefonia realment té interes en informar a la gent i tenir la nostra resposta favorable, és evident que no s'han de relacionar amb cap partit feixista/racista ni fer-li publicitat, per molt que us facin la pilota.
    Si aneu de bones, aparteu-vos d'aquesta gent anti-democratica, i potser us escoltarem.

    ResponElimina
  15. De la intersecció de dos grupuscles, un de feixistes i l'altre d'iluminats paranoics, no pot sortir-ne res de bo. Suposo que tenen en comú lo de voler fer "neteja", d'antenes o d'immigrants.

    ResponElimina
  16. Senyor/a de les antenes, no havia dit res de les antenes de telefonia mòbil, només criticava que es fes publicitat (al meu entendre) d'un partit filofeixista, per tant no entenc la fixació en el meu nom del seu missatge. Tot sigui dit, no em generen cap confiança aquells que no els fa fàstic anar de braçet d'un partit xenòfob com PxC, així que si voleu tenir una mica de credibilitat potser vos hauríeu d'allunyar de males companyies.

    ResponElimina
  17. Home, Lluis, a hores d'ara potser no hi han estudis què demostren de manera categòrica i irrefutable què les antenes son molt perjudicials ( què ho son una mica, no en tinc dubte; com casi tot ), però tractar d'il·luminats paranoics a qui ho defensa...és una mica fort, tant, com assegurar categòricament el contrari.

    ResponElimina
  18. Això comença a ser una paranoia.

    Volem serveis, comoditats, tindre un grau elevat de benestar...., però després no volem nuclears, ni molins, ni antenes de telefonia, ni autovies,ni.......

    Tot aquest benestar té un cost, això si amb el menor impacte possible, i sino, estem tots disposats a renunciar del nostre nivell de vida?

    ResponElimina
  19. Bé, jo no diria que el tema de les antenes de telefonia fos una qüestió banal. I menys per dir que son il·luminats els que dubten d'elles. Moltes organitzacions ecologistes ja fa anys que s'ocupen del tema. La llàstima és que les investigacions epidemiològiques son cares i estan fora de l'abast d'organitzacions que no siguen governamentals o les mateixes companyies telefòniques que, com es pot suposar, totes surten negatives.
    Com anem veient, al cap dels anys d'iniciar-se una nova tecnologia ens acudeixen els seus problemes en formes variades e impensables, però reals.
    El petroli, la radioactivitat, els embassaments, i moltes més porten conseqüències. Qui relacionaria fa cent anys embassaments i mosca negra, musclo zebrat, enfonsament del Delta per manca de sediments. Ningú, però aquí els tenim. La llista és molt llarga. Contaminacions amagades, tants de cops, que ara surten a la llum quan els acuifers estan als topes i l'aigua ja no es pot ni beure.. Com els hexafulorats als cossos dels fixancos. El DDT. El mercuri, etc. S'acumulen i no es depuren.
    Provem poc i el negoci vol esdevenir ràpidament, sense temps per saber.ne ni cinc grams de les seues negativitats.
    Bitxo, ens hem de mentalitzar, el petroli ja està a 122 euros i puja. S'ha anunciat? Si fa anys, però la industria va a pas de tortuga.
    La capa d'ozó, de la que no en sabíem res, ha disminuït un 40% al pol nord aquest hivern. Un pol nord que s'ha convertit en un abocador del que tirem a l'atmosfera. Qui ens ho havia de dir que faria cap allí? No sabíem res.
    Estem corren massa i l'atur, l'aturada, ja ens passa comptes.
    Som adaptables, resistents i si ens llevem les pors inoculades, imbuïdes, ens adaptarem. El que de cara avall costa més, és més cansat i costós.
    M'aturo perquè no soc cap il·luminat, però tot no quadra en aquesta equació que es viure cada dia.
    I fallen massa òrgans ja.
    Una mica de prevenció s'ha d'anar imposant. De cura del planeta i nostra com a humanitat, que no millorem prou.
    Per a mostra només ens cal donar una volta o llegir els diaris més enllà de les pàgines d'esports i política.

    ResponElimina
  20. Bitxo, a quin nivell de vida et refereixes, al que ens fan creure les grans companyíes que necessitem?

    En podríem parlar molt sobre aquest tema, consumidors compulsius.

    I l'assumpte de les antenes no és per ignorar-lo. Per cert, us heu preguntat la quantitat d'ones que reben actualment els alumnes que utilitzen l'ordinador a les aules? 30 alumnes dins d'un aula cadascun amb el seu portàtil durant les 6, 7 0 8 hores que estan a classe?

    No s'ha estudiat? Doncs ho hauríen d'haver fet!

    ResponElimina
  21. Jo només vull fer una reflexió ... quant dieu ultradreta, racista, sabeu realment que vol dir?? o simplement o poseu perquè sembla estar de moda, perquè és fàcil, o perquè es el mateix que fan molts mitjans de comunicació? si es mira la web de PxC es pot vore perfectament, llegint-se els seus estatuts i programa, i tal com ha confirmat l'ultim congres del partit, que el seu pensament, es decantat més a l'esquerra ... llavors, ultradreta???? no ens confundim !! ah, i sobre la paraula racista, es defineix com aquella persona que es sent superior a un altra per raça .... dir que es vol controlar la immigració, que s'ha d'ordenar, NO te res a vore amb aquesta paraula... hauriem de parlar o comentar en més propietat. Es molt fàcil posar adjectius sense pensar ....potser els que ho fan defensen altres partits i és una manera fàcil de intentar desprestigiar aquest ... res més a dir.

    ResponElimina
  22. Els partits "neo-nazis" d'Austria que donen els diners a PxC - són d'esquerres o de dretes, o alguna cosa diferent?

    ResponElimina
  23. Creus que existeig realment a Europa un partit neo-nazi???? es una paraula molt greu aquesta eh ! useu aquestes expresions massa fàcilment. Estàs parlant de nazi !! nose ... estàs molt equivocat ... mira, per posar un exemple, et posaré a ERC, ara, que jo digue que els de ERC son tots uns terroristes perquè en el seu dia, quant es va disoldre Terra Lliure, gran part dels seus membres es va passar a ERC ... que et semblaria??? a mi no hem semblaria just ni correcte fer una afirmació semblant ... perquè uns pocs, dins d'una formació, puguen tenir un passat o unes idees més "radicals" no es pot acusar tota una formació, que hi ha milers de persones que la formen, milers de votants, de certes coses tant fàcilment ... es greu.

    ResponElimina
  24. i un altra cosa, a PxC li preocupen també moltes altres coses a part del problema de descontrol que tenim ara amb l'immigració. Aquest tema de les antenes es un exemple d'això, es més, només cal descarregar-se el programa electoral de la seva web, per a adonar-se que si es tracta la immigració i també de moooooltes coses més, al igual que la gran part dels partits, cada partit diu la seva en TOTS els temes. Per tant no us ha de sorprendre tant quant des-de PxC es parla d'altres temes que no siguen la immigració,com ara amb el greu tema de les antenes encobertes, per un exemple, us puc posar que PxC te un dels millors programes dedicat a la familia, no ho dic jo, ho diu l'Institut Polític Familar de Catalunya (IPF) No vulgueu fer demagògia posant adjectius que NO corresponen, simplement perquè així ho han estat fent molts mitjans subvencionats per altres partit polítics.

    ResponElimina
  25. Bodychus, creus que acabem de baixar del garrofer o que? Que PxC esta finançada per un partit neo-nazis austríac és vox-populi (i cru ho tindran per poder tornar el dines que deuen). Dir que PxC es decanta cap a l'esquerra és aberrant, el nacional-populisme que practiquen pot ser anticapitalista i antiglobalització, però que te d'esquerres?! Hitler també era d'esquerres?! i dir que PxC no són xenòfobs és ratllar l'absurd, mira la fauna que corre per aquest grupuscle http://www.youtube.com/watch?v=HTEv7XGZZbw

    ResponElimina
  26. Imagineu-vos que baixo del garrofer ara, com diu el comentari anterior - per sort avui en dia tenim l'internet i no cal que dubtem de com son PxC, ho podem veure ....

    Especial atenció al minut 2 endavant ...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA&feature=PlayList&p=FC1EAE92A4AD2544&playnext=1&playnext_from=PL&index=34

    si no funciona l'enllaç, busca "Qui es Josep Anglada" a Youtube

    ResponElimina
  27. Carles res a dir ... si jo vull puc crear tota la info en contra de qui vulgue per internet, es el que tenen les noves tecnologies, pots tirar "merda" a qui vulgues impunement, sense tenir que constatar el que es diu ... Creus realment que si PxC tinguera problemes de finançament es podria presentar a més de 100 municipis aquestes properes eleccions ??? creus que si realment existeig algun grup neo nazi camparia lliurement?? no veus que tot això surt de lògica ! vox-pupuli ... el pupuli de altres partits que tenen molta por a perdre les cadires que fa tants anys estant escaufant sense cap ilusió per fer rés ! Que pxc es decanta per l'esquerra, es un fet !! llegeix el seu programa ! nose que entés tú per esquerra o dreta ... xenòfobs?? ofens MOLTA gent amb aquest comentari ! saps que vol dir xenòfob??? mira t'ho diré jo mateix, es aquell que te una fòbia per raça, es a dir, aquell que no pot soportar per exemple estar al costat d'un altra persona per motius de raça .... jo et puc dir, que estic a llistes de PxC, no a Tortosa, sinó a Roquetes, i NO TINC RES DE XENÒFOB ! He compartit feina, taula, amb gent d'altres raçes, i NO TINC CAP SENSACIÓ DE FÒBIA.... queda clar??? voler que hi hagi un control i un ordre amb el tema immigració, es ser realista i coherent, no racista o xenòfob, que quedi ben clar !! Videos??? com he dit al principi puc fer el video que vulgue sobre qui vulgue i penjar-lo a youtube ... no cal dir res mes, no entraré ara a posar jo enllaços de videos que demostrin el CONTRARI al que tu has penjat, no val la pena. Et recomano visites això si, la web de PxC, es descarreguis els estatuts, la declaració pragmàtica del partit i el seu programa, i potser te n'adonaràs que no has filat ni d'aprop amb el teu comentari ....

    ResponElimina
  28. Només us puc dir que entreu al web de PxC, que llegiu els estatuts, la declaració pragmàtica del partit i el seu programa, potser us adonareu que no heu filat ni d'aprop amb el vostre comentari. Sobre videos?? qualsevol pot fer un video en contra del que vulgue avui dia i penjar-lo a la xarxa ... no entraré jo ara a penjar aqui enllaços a videos que demostren el contrari als que valtros heu posat ... no val la pena. Només vull deixar clar que quant dieu xenòfobs, ofeneu a molta gent, a molts que formem pxc i a tots els que ens van votar... Xenòfob: es aquell que te una fòbia a un altra persona per motiu de raça ... jo he compartit feina i taula varies vegades amb gent d'altres raçes i no he sentit cap tipus de fòbia ... per tant no tinc res de xenòfob ! Voler controlar i ordenar la immigració no es ser racista ni xenòfob, que quedi ben clar !

    ResponElimina
  29. De les antenes potser teniu rao, no hi ha mai un risc zero. Pero suposo que és questió d'evualar riscs contra guanys, igual que sembla que alguna gent vol anar a 140km/h per poder passar 10 minuts més al cafe, i no els importa els "costos" - l'augment de astmes i malalties paregudes a la zona de Barcelona, augment de contaminacio, desangrada de diners cap a altres paisos/dictadors ...

    Del PxC, pos, està tot dit. Si algu te ganes de votar un partit que posa orden i controla imigracio illegal, segur que pot trobar algun partit amb aquests fins, pero sense violencia o ganes de sortir del "joc" democractic, a que votar, abans que aquest partit. Ha quedat clar que els objectius finals dels seus liders son molt perillosos i van molt més allà del que intenten vendre d'imagen publica.

    Ja que anem de videos, i la pel·li La Ola, ja ho heu vista?

    ResponElimina
  30. Brian, violència?? sortir del joc democràtic?? altres partits diuen posar ordre i controlar la immigració?? no els conec jo .... sols conec els que hem tingut fins ara que no han fet res al respecte ! sinó el contrari fomentar un efecte "crida" per a que cada cop en vinguen més.... mentre aqui tenim centenars de milers de parats ... no cal dir res més al respecte Brian, es lògica i realisme. Pel que dius de la violència no se a que ve ... violència es el que es va viure fa uns dies a Salt ... o al Vendrell fa una mica més ... o més exemples que et podria donar. Ja he dit en un comentari anterior que es molt fàcil posar adjectius i encasellar sense coneixement real ... mira el comentari que he fet per exemple d'ERC .. Terra Lliure si va usar la violència ! 11 M també hi va haver violència ! etc etc .. PxC no se jo que hagi matat a ningú ...

    ResponElimina
  31. Anem forts bodychus. A qui vols enganyar ?
    Com bé saps, a l'octubre vareu fer una manifestació a Tortosa. Mira si l'haguésseu pogut fer per les antenes, contra la crisi, l'atur etc, pos no, la vareu fer contra " la islamització de Catalunya ". Per cert, com a mostra del seu esquerranisme, Anglada, l'endemà, va dir que " la xusma d'esquerres " l'avien intentat agredir. És estrany, no ?.
    més informació a la mateixa Marfanta
    No cal que t'informe a tu de qui és el lider de PXC però per si de cas hi ha algú que encara ho desconeix:
    Home, una cosa és que defensis l'hipotètic dret que empara el vostre lider a dir la seva, l'altra és què ens intentis fer passar bou per vestia grossa.
    En el següent enllaç es pot veure de quina classe de personatges -per dissimular el seu esquerranisme- s'envolta, a banda de demostrar la seva preparació. ( com la candidata de l'Espluga, )
    l'Anglada

    ResponElimina
  32. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  33. bodychus:
    "11 M també hi va haver violència"
    Què és el que ens vols dir ?
    La insistència en la comparació amb ERC, no té cap sentit. Si alguna cosa se li pot atribuir a ERC, de la mà d'Angel Colom, és la de col·laborar en la dissolució de la organització terrorista.

    ResponElimina
  34. Torno a posar el comentari, ja que m'he deixat a dir un parell de coses. Jotabe, només et diré, que mes que una manifestació va ser un acte polític de presentació d'un candidat al parlament, i es va fer una passejada on es passejaven retols que posaven concretament PRIMER ELS DE CASA, res de "contra la islamització" com tu dius .... no se d'on ho has tret ... vas estar ??? jo si. I la veritat, només el vore que hi havia 4 furgones d'anti disturbis, hem va fer vore que a Tortosa hi ha realment un problema amb la immigració, per posar aquestor mitjans, per a protegir als concentrats !! tal com van dir els mateixos mossos !! no creus que hi ha un problema??? jo si, sino no faria falta aquest desplegament policial. I et diré mes, durant la caminata, per un lloc on vam passar es va sentir cridar desde dintre un carrer " hijos de p... os vamos a invadir ", això a la primera pasada, i de tornada altra vegada,i va volar una botella també des d'alli dintre ... llavors un petit grup dels concentrats si van cridar contra aquestos "europa cristiana nunca musulmana" res mes ! no va passar res més !! però queda clar qui son els violents ...els que van provocar, els que volien agredir ... ( que ha passat a Salt?? que va passar al Vendrell? etc) respecte a les declaracions "xusma d'esquerra" això es el que es va publicar a mitjans on també dien que la policia evita un efrontament racista i coses incertes com aquestes ....tot i això no hem negaràs que a ERC també hi ha extremistes que hi donen suport ... no vulguem fer creure el que no és, ja he dit mes amunt, entreu a la web de pxc i vereu que defensa realment el partit, aquesta es la única manera real de saber que desfensa pxc ! el demés tot son suposicions, falses acusacions, etc etc ... es normal...molts molts veuen perillar les seves butaques a molts ajuntaments, i això pica i molt ... però es el que hi ha ! les urnes decidiràn !
    Per acabar, jo no vull enganyar a ningú sinó que el que vull es que se sàpigue la veritat i no es diguen coses que no son sense cap argument real. Argument real es que tenim milers de parats a casa i a la vegada tenim milers d'immigrants, molts il-legals....i jo crec que això es un problema ... que mentre estem patint retallades a tots els nivells, es continue ajudant primer al nouvingut que al de casa, tampoc hem sembla correcte, que el que defensen els musulmans (l'islam) no ens agrada, et diré que així es, llegeix el Corà i sabras el perquè. Denigren a la dona, fomenten la discriminació cap a altres que no practiquen l'islam, etc etc ... per això i més si es va anomenar al parlament d'Anglada el tema de la islamització de Catalunya, però aquest no era el lema de la concentració ! el lema era clar: primer els de casa !

    Però sempre que PxC fa alguna cosa sel's ataca amb el mateix.... es trist ... mira un exemple: vam fer també un berenar amb pa i tomata i pernil, i sen's va dir que ofeniem als musulmans per fer-lo amb derivat de porc ... ara PSC van fer una baldada a Tortosa, no es derivat del porc també?? et poso això com a exemple de la demagogia que hi ha. El que han de fer els que defensen altres partits, es donar els seus punts de vista, les seves opcions, el seu programa, i no voler acusar, desprestigiar els altres.... o serà que ja no tenen il-lusió per fer res???

    ResponElimina
  35. "Anglada no és un feixista, del tot, (per lo que aquest cop no discutiré a qui ho afirmi), sinó un racista i un xenòfob. Efectivament, quan em vaig interessar a principis d’any per aquest partit, vaig veure de quin peu calçaven. Fotografies del seu president fent el cafè a una terrassa amb nois rapats i tatuats, que desprès posaven alegrement amb esvàstiques nazis, em va fer sospitar d’un radicalisme extrem i perillós. I així és, PxC és un partit radical que vol acabar amb la immigració de la pitjor forma possible.

    Un tema tant delicat com és el de la immigració, on a Tortosa, existeix un problema real, no pot ser tractar per una colla de personatges que promouen, no una solució, sinó un odi contra el diferent. Aquests temes han de ser tractats amb delicadesa, però han de ser tractats".

    I aquí bé el bo. Aquestes anteriors paraules, van ser escrites el 18 d'octubre per un conegut "Marfanter" i destacat militant del PP, Gutijaume.

    ResponElimina
  36. A veure, dius què lo de xusma d'esquerres "es el que es va publicar als mitjans", Que no, què ho va escriure ell mateix al seu
    ttuiter
    Quant a lo del lema de la manifestació, potser tens raó, però m'és igual "contra la islamització" què "primer els de casa " , el que jo volia dir és què tot just ho feu per aquest motiu i no per qualsevol altre dels que us "caracteritzen".
    Ah, i això de primer els de casa, fins on arriba ? perquè clar, com tu saps, hi ha qui defensa que això de casa s'acaba on s'acaba Catalunya i, si és aixó, dis-li a Anglada que ho vagi a explicar on a anat algun cop, i és troba com peix a l'aigua: Intereconomia.

    ResponElimina
  37. El que si queda clar és que parlar d'antenes i radiacions poc. Les entrades pro PXC, vaja sigles, tenen com a motiu difondre una ideologia determinada que no vull ni valorar. Queda clar un populisme, gens estrany en els partits polítics, que usa bé la premsa per difondre's.
    Totes tres religions monoteistes, judaisme, cristianisme i islamisme, son excloents i si no et bateges o converteixes, amb els ritus subsegüents, no pots entrar en el Paradís, regne del cels o lo que sigue.
    Jo només puc demanar respecte i molta paciència amb els sectarismes. Que ja sabem, per exemples històrics, com acaben sempre, amb guerres i moltes víctimes innocents.
    Pau i tolerància. Humanitat i comprensió!
    Tot lo altre, ha de canviar.
    Abandono aquesta conversa per no fer més cantó involuntari a sectarismes.

    ResponElimina
  38. Ospa nois! Cada dia em sorprèn mes el poder de la ment de determinada classe d’ individus que ni s’alteren front les radiacions electromagnètiques que produeix un molinet de cafè de qualsevol bar ( de les mes altes) front la radiació d’unes antenes que estan regulades per llei.

    ResponElimina
  39. Bodychus, per què no mos expliques què ha passat amb la rossa de pot, i lo pare d'ésta, que acompanyava lo vostre fuhrer durant l'acte d'afirmació racial que lo vostre partit va celebrar aquí Tortosa? Tinc entés que ja no militen al vostre partit...

    ResponElimina
  40. Potser Anglada no és un neo-nazi en el sentit estricte com Varela de CEDADE (que està a la garjola) però no tinc cap dubte que simpatitza amb ells. El que m'agradaria és que quan es produeix un acte de violència greu contra immigrants (com el de Miwa Buene Monake per exemple) es demanés explicitament als partits una condemna ferma, i els que s'hi neguessin il·legalitzats. Veuriem que faria PxC, el que passa es que al ser un partit marginal no té cap mena de ressó el que diuen, i que segueixi aixi.

    ResponElimina
  41. D'estes obsessions per la neteja no ne pot sortir res de bo, siguen antenes (s'apunten al rotllet ecologista per sumar vots i veure que tenen "bon rotllo"?) per molt que vaiguen de corders són llops!mireu los seus amiquets europeus (els partidaris de Le Pen a França i de Haider a Austria...).I si, he mirat la seva pàgina web per informar-me d'estos pajaros...a part de les amistats perilloses esmentades he vist que està feta a major glòria del míster Anglada, un tio del més fosc...si bé que els han acceptat com a partit tenen dret a fer propaganda (Emili i Carles, no podem usar el seus mateixos mètodes per neutralitzar-los) hem de tenir ben clar el que són i que representen. Potser els que manen tenen algo de culpa de que esta gent treguin vots!!

    ResponElimina
  42. És molt trist que en aquest foro, en ves de parlar i debatir els problemes que causen en la nostra salut i la salut dels nostres fills les antenes de telefonia mòbil hagin uns quants que es dediquin a criticar i insultar a la ligera a un partit polític democràtic, per cert tant democràtic com els altres, però que denuncia una realitat que els altres polítics callen, fan la vista grossa. No hi ha cap jutge ni cap tribunal de justícia que hagi dit que PxC no sigui un partit legal i democràtic per tant vigileu el vocabulari.



    Les antenes de telefonia mòbil ens estan perjudicant greument la salut però vosaltres això no ho veieu. La vostra visió, i perdoneu la nostra sinceritat en termes generals és molt miope, només alcanzeu a veure la etiqueta del partit (per cert un partit valent, a diferència dels altres que tenen temor de lluitar contra les antenes) i com no simpatitzeu amb aquest partit no sou capaços de comprendre que PxC Delegació Terres de l’Ebre vol solucionar el greu problema sanitari que suponen les antenes i que cap partit polític vol parlar (és un tema tabú).



    No esperéssiu que els grans partits, sobretot ciu i psc, prenguin mesures en el tema de les antenes perquè no faran res.



    I dit això vosaltres decidiu, si voleu obrir els ulls i curar-vos l’alt grau de miopia refractaria que teniu o continuar com fins ara, amb els ulls tancats i criticant a l’únic partit polític que mira per la salut dels tortosins. Això si, mentres perdeu el temps criticant i atacant-vos els uns als altres que sapiguesseu que les antenes no s’aturen ni un minut en irradiar-mos, violar la nostra salut i la nostra casa.



    Nosaltres, amb més o menys apoyos, continuarem treballant per a que totes aquestes antenes cancerígenes siguin d’una vegada per totes retirades del nucli urbà de Tortosa.

    ResponElimina
  43. Per a tu, Bodychus i per a tots aquells q no ho volen vore:

    http://www.youtube.com/watch?v=jh1T8P7MOQA

    És la Mare Teresa de Calcuta?

    ResponElimina
  44. Mireu, antenestelefonia, el titular de la noticia és "PxC vol 'netejar' Tortosa d'antenes de telefonia mòbil", llavors, és tant licit parlar de les antenes en sí, com del partit que proposa la neteja. Sigui com sigui, la majoria ens hem decantat per parlar del partit més que sobre la problemàtica. El que no entenc és la defensa aferrissada vostra de PXC, crec que més que defensar als que han reculli't la vostra proposta, hauríeu de defensar la proposta, al menys no és comprensible l'interes per defensar dita plataforma, o es tracta d'una sinergia buscada voluntàriament ? Al final, per si no us havíeu adonat, el que esteu aconseguint és que, parlant de contaminació, els de la plataforma, us acaben contaminant, però, allà vatros amb els vostres companys de viatge.
    En qualsevol cas, el titular potser hagués estat més il·lustratiu afegint-hui uns punts suspensius i sense cometes a "netejar": "PxC vol netejar Tortosa....... d'antenes de telefonia mòbil.

    Quant al tema de fons, vosaltres que penseu, què és més nocius o perillós per a la salut de les persones, les antenes de telefonia que hi ha a les nostres terres o la nuclear d'Ascó ?

    ResponElimina
  45. No hi ha cap estudi cientific seriós que demostre que les antenes són cancerigenes o un perill per la salut de les persones. Afirmar-ho rotundament és com a minim agosarat, i fer-ne un punt programàtic ridicul. Ara que pensant-ho bé, si repeteixen mil vegades la mentida que els de fora s'emporten totes les ajudes, perquè no fer-ho amb les antenes. Amb aquests amics, els ecologistes no necessiten enemics.

    ResponElimina
  46. Lluis, perdona la nostra sinceritat però o bé tens un alt grau de miopia que t'impedeix veure la realitat o bé treballes per alguna empresa de telefonia mòbil i vols manipular i sembrar el dubte. No se com et pots atrevir a dir que no hi ha cap estudi cientific que demostre que les antenes són perjudicials per a la salut. Pel que veem no has entrat a la nostra web, www.tortosanetadantenes.jimdo.com , perquè si hageses entrat no podries dir això.

    Tampoc ha visitat la nostra web el Mc Calan sinó no podria afirmar que la llei regula les antenes i donar a entendre que la llei protegeix la salut. Hi ha una llei però no serveix per a res, és paper mullat i les empreses de telefonia fan el que volen, camuflen les antenes i poden pujar la potència de les antenes a distància en qualsevol moment.

    Al senyor Mc Calan (que ha deixat un comentari més amunt dient que les antenes estan regulandes per la llei) dir-li que ja ho sabem que estan regulades per la llei, però això no vol dir res. La llei mira pels interesos de les operadores de telefonia i no protegeix la salut. Ho han dit molts de científics experts en la matèria.

    El Parlament Europeu i l'Agència Europea de Medi Ambient han dit que a Espanya la llei que regula el tema de les antenes està obsoleta i que aquestes instalacions s'haurien d'instal·lar fora dels espais sensibles, mai a sobre d'edificis d'ús residencial perquè són radiacions directes.

    Lluis i companyia, aquest és l'ultim comentari que deixem ja que no estem disposats a seguir-vos el joc. Ens diferenciem amb moltes coses.

    Lo que està clar és que en Lluis i alguns altres amb aquesta actitut tant miope no estan mirant pels interessos dels veins de Tortosa, sinó pels interessos de Redtel. Esperem que algun dia obrigueseu els ulls i veieu la realitat, encara que potser quan la vereu ja serà massa tard. Al Colegi Garcia Quintana de Valladolid, per posar un exemple, no s'havien adonat de l'existencia de varies antenes de telefonia rodejant el colegi fins que es van detectar varios nens amb leucemia.
    +info:
    http://www.stecyl.es/prensa/031107_ag_quinto_caso_Garcia_Quintana.htm

    I a Brenes (Sevilla) que hi ha una antena al pati d'un colegi i han surtit més de 100 càncers i malalties greus que men dius Lluis?? Molta casualitat no??
    +info:
    http://www.diariodesevilla.es/article/provincia/609574/colegio/maldito.html

    Nosaltres el que no volem és ser cobaies. No volem ni una medalla per haver superat la prova, ni molt menys una làpida on posi que van pagar amb la seva vida el demostrar que les radiacions podien ser perjudicials.

    Lluis, Emili Nieto i companyia quedeu-vos calladets i de braços cruzats que esteu molt bé. Lo millor per vosaltres és continuar amb els ulls tancats i escoltant els tranquilitzadors missatges de les nostres autoritats. Per part nostra dir-vos que no ens faran callar!! Ni amb aquest ni amb molts altres temes.

    ResponElimina
  47. "Antenestelefonia.tortosa" ja no ho ha pogut dir més claret quan diu:

    " no sou capaços de comprendre que PxC Delegació Terres de l’Ebre vol solucionar el greu problema sanitari que suponen les antenes i que cap partit polític vol parlar (és un tema tabú)."

    Tinc clar des del principi que plataforma contra les antenes de telefonia mòbil = PXC. Que no enganyen ningú.

    Qualsevol discussió amb aquesta Plataforma sobre que és una antena de telefonia mòbil seria igual a discutir amb ells que és una persona que no va nàixer dins del territori espanyol o català, com vulgueu. Antena i persona, per ells, són el signe del "mal".

    ResponElimina
  48. Esta gent diuen que volen cuidar de la nostra salut, pos no hi eren el dia de la concentració davant l'hospital (ni ells ni la majoria dels partits als quals critiquen...), és una altra manera de defensar-la, no?En quant al grup anti antenes, o són los mateixos d PxC o estan sent utilitzats per donar-se a coneixer els Anglada boys, de moment ja han colat a un col.laborador al fòrum per armar gresca, la qüestió que es parle d'ells. Me sembla més propaganda viral que altra cosa...

    ResponElimina
  49. Si home si, callarem perquè tu ho dius. Què faràs, enviar als skins a que ens trenquen les cames? Pallasso.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta