18 d’octubre del 2010

Anglada acusa la 'xusma d'esquerres' de voler agredir-lo a Tortosa

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha afirmat a través del seu compte a Twitter que la "xusma d'esquerres" va intentar agredir-lo dissabte passat a Tortosa, però que la policia autonòmica el va protegir. Segons PxC, unes 300 persones van recórrer el centre comercial de la ciutat amb motiu d'una manifestació per evitar la "islamització de Catalunya" i que tenia el lema "Primer els de casa". La jornada va començar al matí amb la visita al mercat municipal part de Jordi Pere Casanova Panisello, candidat a l'alcaldia de Tortosa i número dos de la llista de PxC per Tarragona a les eleccions autonòmiques del 28 de novembre, acompanyat per Myriam Muñoz, cap de llista per Tarragona, i d'un seguici de militants tortosins. Tot seguit, el PxC va recórrer els comerços i els carrers de diversos barris de la ciutat "amb una gran acceptació del missatge populista-identitari reflectit en els milers de fulletons" que es van repartir a Tortosa. Ja a la tarda, a la plaça de l'Ajuntament, Casanova Panisello va anunciar la seua candidatura per a les municipals del 2011. Tot seguit, va començar una manifestació per la zona de vianants del carrer Sant Blai. Els Mossos d'Esquadra van evitar la topada entre els manifestants convocats per PxC i col·lectius d'immigrants que tenien el suport de diverses entitats de Tortosa.

Més informació:
-Els Mossos eviten la topada de manifestants racistes i col·lectius d'immigrats
-Comunicat al web de PxC



39 comentaris:

  1. Es intolerable en democràcia que encara hagin grups que vulguin agredir als que no son de la seva corda. De totes formes escolteu Europa per a be i per a mal, o no digueu mai mes que sou europeus...

    ResponElimina
  2. És tolerable que un tio de fora vingue expressament a casa nostra només per a insultar-mos?
    Este tio és un predicador de l'odi, ni més ni menos que qualsevol imam salafista. Als immigrants irregulars se'ls pot expulsar. Què en podem fer d'un indeseable de Vic?

    ResponElimina
  3. És intolerable en democràcia que la gent s'invente intents d'agressió per tal de sortir a la premsa. Un intent d'agressió és un delicte, per tant, que el denuncie on toca.

    Mc Calan, si tu vas vore alguna agressió o intent d'agressió també ho hauries de denunciar, pel bé de la democràcia clar... no fos cas que aquí també estigues aprofitant per a tirar merda sobre altres.

    N'hi ha que sempre tindreu un doble raser a l'hora de mesurar.

    ResponElimina
  4. Avui em guanyaré el sou de moscou.
    Investigant, com a bon agent secret, i parlant d'agressions:

    http://es.wikipedia.org/wiki/Josep_Anglada

    Josep Anglada i Rius, (Vic, Barcelona, (Cataluña), 1959), es un político español de ultraderecha,[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] fundador y presidente del partido político Plataforma per Catalunya. Desde mayo de 2003 es concejal del Ayuntamiento de Vic.

    Ex militante de la agrupación de extrema derecha Fuerza Nueva,[1] [3] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] en las elecciones al Parlamento Europeo de 1989 fue candidato del también partido ultraderechista Frente Nacional, liderado por el antiguo líder franquista Blas Piñar.[19]

    En 2009 denunció haber sido agredido por un grupo de jóvenes independentistas en pleno centro de Vic, causándole diferentes heridas en el rostro.[20] Según el periodista Vicence Joan Serra, la denuncia habría sido falsa, demostrándose ante el juez que, en realidad, la trifulca la habría comenzado el propio Anglada.[1] Ese mismo año, fue juzgado y condenado en Vic por agredir a un menor de edad.[21]

    En 2010 fue acusado por miembros de su propia formación política de apropiarse de fondos de la organización. El ex representante en Madrid de palataforma per Catalunya, César Román, le acuso de financiación irregular de partido, desfalco a la Seguridad Social y corrupción. Otro ex miembro, Josep Maria Gili, concejal de Tárrega, señaló que Anglada se quedaba con parte del dinero que recaudaba para las comidas del partido[22] :
    Cuando organizaba alguna comida en nombre de Plataforma, pactaba un precio con los encargados del restaurante y luego nos cobraba a cada asistente una determinada cantidad. Un día me enteré de que lo que le pagábamos superaba en mucho el precio real que él había acordado con el establecimiento. Le pregunté adónde iba todo ese dinero sobrante y que me mostrara las facturas. Me miró desafiante y hasta hoy.
    ....
    disculpeu l'extensió
    los numerets son links de la wiki

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Mc Calan, aixo de donar carta de naturalesa al que diu un impresentable com Anglada ( ja no et parlo de PXC, si vols parlem d'una càmera oculta que li van fer fa 10 anys a un bar ), ho trobo com a mínim agosarat; O podríem dir que el que dius ho fas com interessat, com simple testimoni presencial o membre d'una part dels manifestants. perquè "xusma d'esquerres" no t'hi faig.
    Aixo no vol dir, com es obvi, que defensi cap atac a ningú. Mentre que aquest "ningú" no atempti contra la dignitat de les persones i el respecte als drets humans.

    ResponElimina
  7. Molt ben rebut per les botigues i pel mercat, no és ho fos, perquè un cop va passar, el van deixar de volta i mitja.
    D'entrada no sabien qui cony era este tio i la rosa. Motls dels que l'acompanyaven no els coixa ningú per aquí, no se si és perquè eren de fora o no fan vida social pel poble.
    Los botiques són educats, "lo client sempre te la raó" és el seu lema, però d'aquí a ser ben rebuts.....

    ResponElimina
  8. Una imatge del Punt expressa millor l'imatge real de PxC.
    http://estatic.elpunt.cat/imatges/38/88/alta/780_008_3888288_54116dd4b7aa4385e0609e7b39b737bd.jpg

    ResponElimina
  9. Ximo, no he tingut el gust de sentir proclames d’aquest senyor, ni li dono carta de naturalesa de res, senzillament considero que aviat ens farem mal tant per la agressivitat d’uns com la intransigència dels altres...

    ResponElimina
  10. Personatges com l'Anglada sorgeixen en èpoques de crisi apel·lant a les misèries socials i a les dificultats econòmiques dels ciutadans. Valdria la pena veure el que comporten certs plantejaments arrelats al nacionalisme que en fan de la idea de nació i pàtria el fil conductor d'un discurs que acaba sent xenòfob i excloent. Ah... i Anglada no és l'únic a Catalunya.

    ResponElimina
  11. Per cert, d’aquest moviments radicals i excloents quins creieu que son mes excloents ?
    Los de dretes o els d’esquerra ?

    ResponElimina
  12. El que més m'apena es que un tortosi sigue candidat de PxC, si me'l creuo pel carrer ja procuraré tapar-me el nas.

    Si volien entrar al casc antic és bastant obvi que la intenció era que hi hagués merder i anar de víctimes, propaganda 101.

    ResponElimina
  13. Jo no se qui es este home,pero lo tema de l'inmigracio se'ns va de mare i algu ha de fer algo.
    Hi ha de tot,pero ja hi han clans formats per inmigrants molt perrillosos,i aixo es intorelable.
    PRIMER ELS DE CASA!
    Estic totalment d'acort.

    ResponElimina
  14. Si però saps que passa ignorant ( més que mai )que jo, per a demà no he trobat ningú DE CASA que, a 5 €/hora, vingui amb mi a fer pollissos i solsides. I uns veïns que tinc, de vora 90 anys, tampoc han trobat ningú DE CASA que els cuide tots els dies per 25 €.
    Vols vindre tu?

    ResponElimina
  15. 5 euros hora?No faigues demagogia, que es molt feo.
    No se si tentes,pero si es lo que penso,tu voldries tontos al teu mando.
    I unaltra cosa,jo ja tinc la megua faena,i te puc asegurar que es mes dura que anar a la muntanya,pero cadascu se sab lo dell,clar.

    ResponElimina
  16. Si Primer són els de casa, que foten lo fulano este i la rubia de bote del seu costat fent merder a la meua ciutat? Cadascu se sab lo dell, clar, però no cal ser massa viu per a donar-se'n compte que esta gent són part del problema i no de la sol·lució. Jo treballo molt sovint pel casc antic, i no m'agradaria començar a tenir problemes a partir d'ara, només perquè el nou messies ari ha vingut a crear més tensió.

    ResponElimina
  17. Se veu que hi han cruses de linea.
    Lorena soc jo.
    En definitiva,jo crec que este home es un gaita,pero,te rao.

    ResponElimina
  18. Anglada és un fascista espanyol que ha nascut a Catalunya, que això quede ben clar i sinó penjarem el reportatge de TVC on sortia del braçet de Blas Piñar (un demòcrata com un campanar) donant visques a España Una y grande.
    I sí, les coses mal portades o gestionades donen problemes i tal com ho han gestionat les NOSTRES institucions i els NOSTRES polítics ho han convertit en un problema. Perquè al casc antic de Tortosa hi ha molts problemes i la majoria són socials i no policials i als problemes socials se'ls hi ha de donar una resposta social amb mediadors de Barri, amb treballadors socials, etc, etc i mirar de trobar solucions mitjançant la cooperació entre persones i institucions. Però resulta que només s'anuncia més i més policia a Tortosa i de treballadora social al barri n'hi ha una i a mitja jornada. La policia no sap resoldre problemes socials perquè no se'ls ha preparat per això i per tant tampoc en tenen la culpa però ja està bé de demagògia barata d'anar per casa.
    I McCalan, si mires la gent que hi havia a la concentració te n'adonaries q molts d'ells tenien tanta intel·ligència com centímetres de pel al cap. Caprapats.
    I si voleu més informació d'això de primer els de casa, enguany hi havia 7000 llocs de treball per a la fruita a tot Catalunya, el SOC va enviar-les a més de 108.000 persones aturades i sabeu quants de CASA van acceptar l'oferta? 700. I així en podíem seguir parlant que no es veuen massa immigrants ni a l'administració ni a les oficines de bancs.

    ResponElimina
  19. Arjub; jo darrerament sols freqüento llocs agradables , i se me’n fot els centímetres de llargada dels cabells de la gent...

    ResponElimina
  20. L'Anglada i sus muchach@s te la credibilitat pel terra. Allí on estan, s'ha acabat barallant com a gossos entre ells.
    Personalment me recorden asl de Valencia 2000.
    Crec que no val la pena continuar donat-los-hi cantxa.
    Per Tortosa van fer el pena, al Mercat i a les botigues, ningú els va escridassar, però per motl que vulguen fer veure que van ser rebuts com a deus, la respota de la gent, va ser freda i distant.
    Per tant, lo millor es passar d'ells, que no aporten res constructiu

    També vull aprofitar per felicitar als col.lectius del territori per la seva actitud davnat les provocacions.

    ResponElimina
  21. Quan la gent parla de feixisme i de feixistes, moltes vegades no sap del que parla, quan parlen de feixistes espanyols encara ho saben menys, no crec que Anglada copií molt el ideari polític de José Antonio Primo de Rivera, (recordem que Franco no fou un feixista). Us demano que no vulgueu fer-vos els intel•lectuals acusant a uns i altres de feixistes (com a mi se m’acusat algun cop), ja que, l’únic que aconseguiu és demostrar la vostra ignorància.

    Partint d’aquí, Anglada no és un feixista, del tot, (per lo que aquest cop no discutiré a qui ho afirmi), sinó un racista i un xenòfob. Efectivament, quan em vaig interessar a principis d’any per aquest partit, vaig veure de quin peu calçaven. Fotografies del seu president fent el cafè a una terrassa amb nois rapats i tatuats, que desprès posaven alegrement amb esvàstiques nazis, em va fer sospitar d’un radicalisme extrem i perillós. I així és, PxC és un partit radical que vol acabar amb la immigració de la pitjor forma possible.

    Un tema tant delicat com és el de la immigració, on a Tortosa, existeix un problema real, no pot ser tractar per una colla de personatges que promouen, no una solució, sinó un odi contra el diferent. Aquests temes han de ser tractats amb delicadesa, però han de ser tractats.

    El PP català porta un ideari força coherent sobre immigració, el que no podem permetre és que a Tortosa tingui representació un partit xenòfob, no és la solució als problemes reals de la immigració, hi ha altres camins.

    Per no dir quin personatge hi ha al cap d’aquest partit a Tortosa, per tapar-te el nas com deien.

    ResponElimina
  22. Estic d'acord amb Susanna. A mi el que em va dir una botiguera és que es va assorar de valent quan veia les creus gammades entrar per la porta.
    McCalan, mmmm dreta i esquerra, no crec que tingue res a veure. Radical es pot ser del que vulgues mentres no proclames la violència. Llavors entrem en el còdex ètic humà.
    Crec que excloents son aquells que marginen i persegueixen minories, com els romans amb els cristians els catòlics amb els jueus o els evangelistes amb les pells roges, animistes ells.
    Tanmateix els règims absoluts que no respecten la democràcia. Essent actualment el màxim exponent Corea del nord i la Xina.
    Sense oblidar els líders d'orient mitja (Turquia inclosa), ni alguns africans.
    Es molt senzill, llegir la pàgina d'Amnistia Internacional i els seus mapes de països que respecten els drets humans o no.
    Resumint solen ser els règims de culte personalista els més excloents. Ja que el personalisme estatalitzat és el que tots recordem com "rien va plus" de l'excloentisme: Hitler, Musssolini, Franco, Stalin, Milosevic, Pavelic, Idi Amin Dadà, Trujillo, Somoza, Pol Pot, etc, etc...
    Si caiem en el detall del simbolisme i l'aliga del monument i lo paio en lo misto entendrem més perquè va fer el dictador el monument del riu. Saumells així ho va realitzar: una exaltació a Franco.
    Potser en Julius Évola, us ho expliqui millor que jo.
    http://www.centrostudilaruna.it/simbolismo-del-aguila.html

    ResponElimina
  23. Gutijuame, per a Anglada, i per a qui sigui, tria¨:
    L'accepció Nº 3 potser s'escau.
    feixisme:
    - 1 Sistema polític implantat a Itàlia per Mussolini, poc després de la Primera Guerra Mundial, caracteritzat per un nacionalisme radical que esdevingué una autèntica dictadura amb partit únic, censura de premsa, tribunals militars per als delictes polítics, sindicats verticals, etc.

    2 Ideologia que inspirà el sistema polític instaurat a Itàlia per Mussolini.

    3 Ideologia política l'objectiu de la qual és la instauració d'un règim autoritari, de base corporativista, imperialista, racista, etc.

    4 Règim polític inspirat en aquesta ideologia.

    5 Actitud autoritària, arbitrària, violenta, etc, amb què hom s'imposa a una persona o a un grup.

    Font: Enciclopèdia catalana

    Per cert, Guti, quant algú titlla de feixista un altre, no vol dir que sigui un intel·lectual; tu, quan el rectifiques, no fas del que acuses?

    Finalment, vull pensar que el teu partit, el PP, no esta, "del tot" d'acord amb l'ideari de PXC, però, objectivament, no em negaràs que està perfectament contrastat que darrerament ( badalona, declaracions etc. ) que el PP sospita que entre PXC, Ciutadans i UPD ( Rosa Diez ) els estan menjant parcel·la i espai electoral i actua en conseqüència, ja sigui en qüestions de l'idioma o immigració. Aixo esta més clar que l'aigua i jugar en aquests temes per càlculs estrictament electorals, és d'una irresponsabilitat absoluta. Si més no.

    ResponElimina
  24. Ah, sí, és clar, a Intereconomía hi deus estar més a gust McCalan.
    Per cert, el PP de Badalona no ha d'anar a judici per vincular iummigració amb delinqüència? A veure quan relacioneu la Banca amb el terrorisme social o amb la delinqüència perquè els del guant blanc no són tant dolents potser.

    ResponElimina
  25. Quan manava lo PP,no se va fer res per este tema i ara son la solucio?

    ResponElimina
  26. Un feixista es basa amb una filosofia política socialdarwinista d'evolució natural (sol els més forts sobreviuen), tenen una voluntat imperialista com a culminació de la regeneració de la Patria (l'espai vital), utilitzen una violència política racionalitzada, d'eliminar a aquells que pensen diferent, tenen una cosmovisió ultranacionalista palingenésica, unitarista-totalitaria i armonicista i són contraris a les religions com la catòlica, i un culte a l'art de la guerra.

    Font: Assignatura de feixisme clàssic de la UB.

    ResponElimina
  27. Quan manava el PP, la immigració no era un problema, al contrari era necessària per cubrir aquells llocs de treball que ningu de nosaltres volía.

    ResponElimina
  28. No estic d'acort,de fet me penso que d'estudiar n'he sas molt,pero arrivar a casa destrossat fisica i psicologicament poc i menys en un sou de justet.
    Me sembla que si lo pensament dels politics es que los inmigrants estan per fer faenes dures i mal pagades potser auriem de replanteixar esta democrasia,i per mi aixo es pitjor que ser rasista.

    ResponElimina
  29. I el PP no va preveure que els immigrants que venien a treballar tindrien fills que serien espanyols de tot dret ? Haver-ho pensat abans, ara estan aqui i per mi també són de casa. M'estimo més un magrebi o romanes integrat que un quillo-garrulo catalanofob, que per cert a Badalona n'hi ha a palades.

    ResponElimina
  30. He treballat de transportista, de peó d'obra i a un forn de pa de 23'00h a 08'00 del matí i t'asseguro que el sou era justet, així que no parlis sense saber del que parles ;)

    ResponElimina
  31. Pos no se nota.
    Per bueno,si ja no t'enrrecordes de quan eres pringat (com jo)que se li ha de fer.

    ResponElimina
  32. Home Gutijaume, no li trec merit, però el que no dius son els anys que has estat treballant de tot això.

    ResponElimina
  33. A l'hivern estudio, a l'estiu treballo els dos mesos de festa que tinc.

    Tinc 21 anys i porto des dels 18 fent això (quan he trobat feina), sé el que és currar però també sé el que és fer 12 exàmens en tres setmanes de fi de curs d'una carrera universitària que tampoc és un passeig.

    ResponElimina
  34. Més o menys ho suposava, simplement volia que pugessis pensar allò de "m'agrada que em faci aquesta pregunta"

    ResponElimina
  35. Ja t'he insinuat que se nota que tens cultura i estudies de fort i ho atmiro (mes encara si no pares ni a l'estiu) perque jo no he tingut mai pasiensia,pero aixo no vol dir que los inmigrants,tu o jo mateix tinguem que fer faenes dures a preus injustos,per aixo crec que lo que vas dir,era com desprecia al ser huma,res mes.

    ResponElimina
  36. No, simplement descric la realitat, abans ningú volía treballar a la fruita (i la fruita no es cull sola), es necessitava mà d'obra si o sí.

    ResponElimina
  37. La gent treballa per a viure,si has d'estar tot lo dia treballant i no te compensa lo sou,tu mateix,jo mateix vaig treballar al camp,quan tenia la tegua edad,i a 400 pessetes l'hora no es un sou per a una persona que porta una casa i damunt tenies que pagarte lo seguro,que eren 10.000 pessetes.
    Clar que ami a aquells temps manaven be,(estava sego)pero si te fiques a pensa,no es just que s'aprofiten de la gent d'aquesta manera i ho entendria si lo jefe no pogues,pero no era este lo cas.

    ResponElimina
  38. Xusma és la paraula favorita del feixista anglada xusma,xusma,xusma

    Curiós com el tema ha derivat en les feines de joventut. Jo el + dur que he fet va ser recollir pollastres a les granges, sense guants ni mascareta. Però d'això fa 20 anys, ara pico codi 8 hores al dia i crio panxa :-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta