9 de març del 2006

Tortosa Televisió i el canal 56 de Vinaròs queden fora de la cursa per la TDT ebrenca

La Generalitat va donar a conèixer ahir el nom de les empreses que han quedat fora de la cursa per aconseguir una llicència de televisió digital terrestre (TDT) local i privada. Al concurs s'hi havien presentat 128 ofertes, però encara en queden 122. Les sis empreses que ja han quedat excloses són Associació Cultural Elohim Alfa Omega, que s'havia presentat al Barcelonès; Digitel Quiero Sant Boi i Serveis Culturals Franch i Associats, al Baix Llobregat; Francesc Ulldemolins Oliver Video Films Produccions, a l'Alt Empordà, i Trans-Iberus i Medios Audiovisuales del Maestrat, a les Terres de l'Ebre. Tenint en comptes que a les Terres de l'Ebre s'havien presentat vuit ofertes, ara ja podem dir que sis empreses es disputaran les tres llicències privades de TDT territorial que hi ha disponibles. Per tant, les que continuen vives són:
-Canal 21 Ebre SL (Canal Català Ebre)
-EBE Imatge i Comunicació SL (La Veu de l'Ebre)
-Mediata Comunicació SL (Canal 55, Sant Carles de la Ràpita)
-Telelínia Local SA (té la seu a Madrid i es dedica a fer concursos telefònics, eròtics i de predicció)
-Televisió Ulldecona (amb seu social a Vinaròs)
-Tortosa Televisió SL (Canal Terres de l'Ebre)
Com ja hem dit, les dues que queden fora són les ofertes de Medios Audiovisuales del Maestrat, l'empresa que gestiona el canal 56 de Vinaròs, i de Trans-Iberus SL, la marca amb què l'actual Tortosa Televisió també optava a una llicència (i que no cal confondre amb Tortosa Televisió SL, una altra empresa diferent que presenta la proposta per fer l'anomenat Canal Terres de l'Ebre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta