1 d’octubre del 2012

Deltebre anuncia el retorn del preu de les entrades del concert suspès de Sabina

DELTEBRE (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Deltebre ha informat aquest dilluns que fins a l'11 d'octubre tindrà lloc la devolució dels diners corresponents a les entrades del concert que el cantautor Joaquin Sabina havia d'oferir a Deltebre el 19 d'agost de 2010, i que es va suspendre a causa de la pluja. Segons el consistori, els interessats poden passar amb les entrades per les dependències de Ràdio Delta FM, en horari de 10 a 14 hores del matí, de dilluns a divendres.

El concert de Joaquin Sabina a Deltebre va quedar suspès a causa de la gran quantitat de pluja que va registrar-se el matí del 19 d'agost del 2010, i que va deixar impracticables les instal·lacions del Camp Nou on s’havia de fer l'actuació. L'Ajuntament de Deltebre i la promotora Tiger Music van estar negociant una nova data per al concert, que havia de ser abans del mes d’octubre del 2010, que era quan acabava la gira "Vinagre y Rosas" de Joaquin Sabina. Però en cas que no s’arribés a un acord per a una nova data del concert, l'Ajuntament de Deltebre es va comprometre a retornar l’import de les entrades venudes, unes 7.000 aproximadament. El grup de CiU a l'Ajuntament havia denunciat reiteradament el retard acumulat amb el retorn del preu de les entrades.

Imatge Ajuntament de Deltebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta