12 d’octubre del 2012

Lluís Salvadó serà el número 2 d'ERC per Tarragona en les eleccions del 25-N

TERRES DE L'EBRE.- ERC ha confirmat aquest divendres que l'exdelegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, tornarà a ser el número 2 de la candidatura per Tarragona en les eleccions del proper 25 de novembre. L'actual secretari general adjunt d'ERC i cap de campanya del partit es va quedar a les portes del Parlament en els comicis del 2010, i s'havia especulat que en aquest 25-N el rapitenc podria encapçalar la llista dels republicans. En canvi, el cap de llista serà l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, en substitució de Sergi de los Ríos -diputat les darreres tres legislatures, que ara tancarà la candidatura. Andreu és president de la Federació d'ERC del Camp de Tarragona des del passat mes de febrer, i també militant d'Unió de Pagesos. A Montblanc ha estat regidor de l'Ajuntament des de l'any 1991 i alcalde del municipi del 1999 al 2001, i del 2007 fins a l'actualitat. També va ser senador per la província de Tarragona per l'Entesa Catalana de Progrés des de l'any 2000 al 2004, i diputat al Congrés des de l'any 2004 al 2008.

2 comentaris:

  1. Un numero dos de candidatura i secretari general “adjunt”...Es evident que no estem parlant d’un líder...

    ResponElimina
  2. Torna el teu amic Mc Calan. Veig que continues amb la mateixa simpatia. Xeic, t'he la va digué fer grossa. T'e s'ha girat feina.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta