12 d’octubre del 2012

Móra d'Ebre modifica el projecte del nucli antic per fer-hi entrar capital privat

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha aprovat aquest dijous, en una sessió extraordinària, la modificació del pla d’intervenció integral del Nucli Antic de Móra d'Ebre, amb la redacció d’un nou pla econòmic i financer que no ha de suposar cap increment en la inversió inicial del projecte, i que també referma la voluntat del consistori d'enllestir la recuperació del nucli històric. Amb aquesta modificació, el govern de Móra d'Ebre possibilita la participació de capital privat en el pla, i més concretament en el projecte per construir un edifici polivalent al Barranc de les Moreres. En aquest cas, l’Ajuntament donarà a la iniciativa privada la possibilitat d’edificar una sèrie d’equipaments municipals com ara una sala polivalent, un restaurant, un casal municipal i un museu, que s’integrarien en el conjunt d’un edifici que també allotjaria altres serveis d’interès per a la població, en règim d’explotació privada per permetre la viabilitat del projecte. De la mateixa manera, la reforma del pla també contempla la rehabilitació dels talussos del Castell, entre d’altres actuacions no incloses anteriorment.

D'altra banda, el ple de Móra d'Ebre ha aprovat també l'ajustament de les prestacions que perceben els treballadors municipals que es troben en situació d'incapacitat temporal. En aquest sentit, l'ajustament ha estat consensuat entre l'equip de govern i el comitè d'empresa del mateix Ajuntament de Móra d'Ebre.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta