12 d’octubre del 2012

Fort desplegament policial contra el tràfic de drogues i precinte d'un restaurant a Móra d'Ebre

RIBERA D'EBRE.- Dues operacions simultànies dels Mossos d'Esquadra per dos casos de tràfic i venda de drogues als municipis de Móra d'Ebre i Móra la Nova s'han saldat aquest dijous al matí amb el precinte d'un restaurant. El fort desplegament policial ha alarmat a la població, que ha arribat a pensar que es tractava d'una operació contra el terrorisme internacional, extrem que fonts policials han desmentit. En el cas de Móra d'Ebre, els agents policials han precintat un restaurant del carrer Bonaire, una de les artèries comercials més cèntriques de la població. L'altra operació ha tingut lloc al carrer Rafael de Casanova, de Móra la Nova. Els Mossos no han confirmat si han practicat detencions.

Després de l'important desplegament policial que ha sorprès aquest dijous al matí als veïns de Móra d'Ebre i de Móra la Nova, els Mossos d'Esquadra només han confirmat que s'ha fet per una operació contra un delicte de salut pública, de venda i tràfic de drogues. La policia ha precintat un restaurant del carrer Bonaire de Móra d'Ebre després de fer un registre que s'ha allargat durant tot el matí i ha mantingut aquest carrer, un dels més cèntrics i comercials del municipi, tallat al trànsit i al pas de veïns. També s'ha fet una batuda en un habitatge del carrer Rafel de Casanovas de Móra La Nova.

El gran nombre d'agents dels Mossos que s'han concentrat a les portes de l'establiment han alarmat la població que ha arribat a pensar que es tractava d'una operació contra el terrorisme internacional.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta