18 de juny del 2012

Ulldecona s’estalviarà 20.000 euros en les festes amb bous



 L’Ajuntament d’Ulldecona estalviarà uns 20.000 euros en l’organització dels espectacles taurins del 2012, tot i que finalment es faran les mateixes festes amb bous que en anys anteriors. La regidora de Governació i Patrimoni, Isabel Salas, ha explicat aquest dilluns que les aportacions de l’Associació dels Amics dels Bous i del particular Manolo Castell, així com la unificació de les diferents assegurances, entre d’altres mesures, han permès que el govern municipal puga celebrar, tot destinant-hi menys diners públics, les mateixes festes amb bous a Ulldecona i els seus barris.

D’altra banda, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Salas ha afirmat que, un any després de les eleccions municipals, el govern municipal format per Convergència i Unió, el Partit Popular i els independents, segueix trobant deutes de l’anterior govern del PSC i Esquerra. Uns deutes que els membres del govern no coneixien quan encara estaven a l’oposició. És el cas, segons Salas, dels 436.000 euros del cost de la planta depuradora del polígon Valldepins, que no es van pagar a l’Agència Catalana de l’Aigua. Finalment, s’ha pactat amb l’ACA el pagament d’aquest deute, cosa que ha evitat que els cas arribés als jutjats.

Finalment, la regidora de Governació i Patrimoni ha remarcat que el govern d’Ulldecona continua posant ordre en la gestió municipal. Per exemple, es vol regularitzar la situació dels venedors del mercat i que tothom pagui la taxa corresponent. De la mateixa manera, també es vol aprovar una nova ordenança per regular tots els guals del municipi. Salas també ha explicat que encara no saben si caldrà seguir retallant el personal de l’Ajuntament d’Ulldecona, després que a principi d’any es va reduir en un 19% la plantilla del consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta