18 de juny del 2012

Isabel Salas, sobre les vegueries: 'No cal crear nous organismes que costin més diners als ciutadans'



Alejandro Fernández continuarà com a president provincial del Partit Popular a Tarragona per segon mandat consecutiu. Els compromissaris del Camp de Tarragona i l'Ebre van avalar amb el 98 per cent dels vots la candidatura de Fernández, que era l'única que s'havia presentat en l'onzè congrés del PP de Tarragona que va celebrar-se aquest divendres i dissabte a la Fira de Reus. Durant el seu discurs, Alejandro Fernández va afirmar que el Partit Popular té un projecte guanyador, i que en les eleccions municipals del 2015 poden assolir les alcaldies dels municipis més importants de la província de Tarragona. En aquest sentit, la presidenta del Partit Popular a la comarca del Montsià, Isabel Salas, ha remarcat aquest dilluns que el gran objectiu dels populars és créixer en el nombre d’alcaldes i regidors en les eleccions municipals del 2015.

De fet, durant el seu discurs, el president del PP de Tarragona, va afirmar que els populars són els únics que han defensat tota la província, sense localismes absurds, tot insistint que Catalunya no necessita cap projecte de construcció nacional perquè la única nació és Espanya. I és que Fernández té un discurs molt hostil amb la reivindicació del pacte fiscal i també amb la divisió de Catalunya en vegueries. De fet, Salas ha concretat quin és el punt de vista del Partit Popular a les Terres de l’Ebre sobre la divisió administrativa de l’actual província de Tarragona. Segons la presidenta dels populars al Montsià, no cal crear nous organismes que costin més diners als ciutadans.

Salas ha estat la convidada d’aquest dilluns en l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre. Durant la mateixa entrevista a Primera Columna, la diputada del PP al Montsià ha explicat per què al congrés del PP per Tarragona es va donar suport a la proposta de cabal ambiental que ha fet la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per al tram final del riu, si el Partit Popular ha rebutjat el mateix cabal mínim a l’Ajuntament de Tortosa o al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta