13 de maig del 2013

Els Bombers donen per extingit l'incendi forestal del Perelló, que ha cremat unes tres hectàrees de pi i matoll

EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi de vegetació que ha afectat aquest dilluns a la tarda el paratge situat entre les partides denominades el Tossal del Junc i la Resplanada del Perelló. La superfície afectada ha estat d'unes tres hectàrees de vegetació forestal, composta de matoll i de pi -una part del qual, regenerat-, segons han informat els Bombers. Tots els efectius terrestres que han treballat en les tasques d'extinció ja s'han retirat. Tot i que el foc s'ha donat per controlat cap a dos quarts de quatre de la tarda, 17 dotacions terrestres hi han seguit treballant fins a les vuit del vespre, quan han donat per extingit l'incendi i s'han retirat.


L'avís de l'incendi s'havia rebut poc després de tres quarts d'una del migdia. El foc ha cremat molt a prop del parc eòlic de les Colladetes, entre les partides denominades el Tossal del Junc i la Resplanada, al marge dret de la carretera TV3022, al punt quilomètric 6, entre el Perelló i Rasquera. Precisament, aquesta setmana es complia el primer aniversari de l'últim incendi important a la serra de Cardó, que al maig del 2012 va afectar un miler d'hectàrees dels termes municipals de Rasquera, el Perelló, Benifallet i Tivenys.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta