30 de maig del 2013

Llopis (PP) revela que la constructora de la piscina reclama 5,2 milions a Roquetes

 

ROQUETES (Baix Ebre).- El portaveu del PP a l’Ajuntament de Roquetes, Joaquim Llopis, ha afirmat aquest dijous que les finances del consistori es troben en un moment delicat, i que sanejar els comptes municipals hauria de ser la prioritat per a l’equip de govern d’ERC i CiU. Així, Llopis ha explicat que l’Ajuntament ha hagut de pagar recentment 337.00 euros que devien -des del 2011- a l’empresa constructora de la piscina coberta de Roquetes. En aquest sentit, el regidor del PP ha revelat que l’empresa ha acabat demandant l’Ajuntament de Roquetes per impagament de les quantitats acordades, per un total de 5,2 milions d’euros. Així, Llopis ha assenyalat que Roquetes s’ha retardat en els pagaments dels darrers dos anys. També ha afegit que la piscina coberta acabarà costant a l’Ajuntament fins a 9 milions d’euros -a pagar en un període de 20 anys-, tot i que la constructora va destinar uns 3,5 milions d’euros a fer les obres.

En la mateixa entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Llopis ha remarcat que Roquetes encara no ha reparat els danys en els camins municipals que van provocar els aiguats del passat 17 de novembre. De la mateixa manera, el regidor del PP ha reclamat més polítiques de dinamització del comerç i de promoció econòmica, ja que Roquetes no s’ha recuperat del tancament de la planta de la multinacional Lear. De fet, Llopis ha recordat que el manteniment de les antigues naus de la Lear continuen costant diners a l’Ajuntament, però que no hi ha novetats sobre futures implantacions industrials.

Sobre aquest tema, Llopis ha lamentat que la Generalitat no dóna prou suport a l’Ajuntament de Roquetes per trobar una nova empresa que vulga instal·lar-se a les antigues naus de Lear. De la mateixa manera, el portaveu del PP al consistori ha apuntat que una possible solució per atraure nous inversions podria ser la reparcel·lació de les naus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta