26 de maig del 2013

Pere Ponce, Sílvia Sabaté i Belén Fabra comencen a rodar l'anunci promocional de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).-  Durant aquest cap de setmana s'han produït les primeres sessions de l'enregistrament de l'anunci promocional de la ciutat de Tortosa protagonitzat pels actors locals Pere Ponce, Belén Fabra i Sílvia Sabaté. En concret, en aquestes primeres escenes hi apareix Ponce passejant per la plaça de la Cinta en direcció a la plaça de l'Absis, mentre desenes de persones vestides d'època recreen la Festa del Renaixement. A més, aquest diumenge també s'han fet altres enregistraments en diferents punts de la ciutat, també amb Pere Ponce i incorporant-se les dues actrius, Sílvia Sabaté i Belén Fabra.

Aquest dilluns al matí, a l'Espai Sant Domènec, els tres actors atendran les preguntes dels mitjans de comunicació, mentre continuen els enregistraments durant tot el dia. L'última filmació, que coincideix amb l'última escena de l'spot, es farà durant la tarda de dilluns amb els tres actors a bord del llagut "Lo Sirgador", davant la façana fluvial de Tortosa.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta