21 de juny del 2013

Amposta dóna suport a la cadena humana per la independència de l'11-S

AMPOSTA (Montsià).- El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha celebrat aquest divendres una sessió extraordinària en què ha aprovat una modificació del servei d’atenció domiciliària, a més d’un reglament del règim intern del centre obert infantil ‘El Castell’. De la mateixa manera, el ple de la capital del Montsià també ha aprovat la modificació de les bases per a l’atorgament d’ajuts econòmics per a despeses per la transmissió de propietat en cas d’execució hipotecària.

D’altra banda, en l’apartat de mocions polítiques, el govern de Convergència i Unió (CiU) ha impulsat l’aprovació una moció de suport a la cadena humana que el proper 11 de setembre ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana per reivindicar la independència de Catalunya. Precisament, l'ANC ha presentat aquesta setmana la 'Via Catalana per la Independència'. Seran 400 quilòmetres de recorregut des d'Alcanar fins a la Jonquera, de punta a punta del Principat i seguint l'eix Mediterrani, en el que pretén ser la mobilització hereva de la gran manifestació de la passada Diada. La cadena passarà per la N-II i també per la nacional 340, que quedaran tallades al trànsit, al llarg de 86 municipis catalans. Amposta és el primer municipi de l’Ebre que dóna suport institucional a la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta