21 de juny del 2013

Puig es resisteix a parlar dels 'avenços' perquè Ikea treballi amb la Sénia



LA SÉNIA (Montsià).- El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, no ha volgut concretar aquest divendres en quin punt es troben les negociacions del govern català amb Ikea, perquè la multinacional sueca puga produir els seus mobles en col·laboració amb la indústria del moble de la Sénia. Puig només ha afirmat que s'han produït alguns avenços, però ha demanat discreció per evitar tensions amb altres territoris o molestar les empreses internacionals amb qui s'està negociant. Puig ha visitat la Sénia i acompanyat de l'alcaldessa de la població, Marutxi Ballester, s'ha reunit amb els empresaris del sector del moble i la fusta.

A més, el conseller ha conegut de primera mà el Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya, el CENFIM, una estructura que ha posat com exemple de les iniciatives que pot impulsar el Govern quan disposa dels recursos necessaris per ajudar als sectors industrials del país. En aquest sentit, Puig ha assenyalat que els empresaris ja saben que han d'apostar per la innovació i per la internacionalització, ja que cal traspassar les fronteres i fer que el mercat dels productes catalans siga el món.

D'altra banda, sobre la negociació entre la Generalitat i Ikea per treballar amb els moblistes de la Sénia, Puig ha demanat prudència i ha afirmat que aquestes grans empreses volen discreció, treballar amb bons preus, i tenir equilibris entre la producció i la distribució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta