3 de juliol del 2013

El procés nacional i la suspensió de l’aeròdrom acosta CiU i ERC a Arnes



ARNES (Terra Alta).- El regidor d’Esquerra a Arnes, Francesc Martínez, ha explicat aquest dimecres que la coincidència amb CiU en el procés de transició nacional ha servit per suavitzar les relacions amb el govern municipal de Xavier Pallarès. Així, Martínez ha remarcat que, tot i la majoria absoluta de cinc regidors, el grup de CiU consulta amb els dos regidors republicans algunes actuacions del govern, i que alhora també els aproven la majoria de les mocions. Amb tot, el regidor d’Esquerra ha recordat que els dos grups tenien opinions molt diferents sobre l’aeròdrom d’Arnes, un projecte que el govern català ha deixat en suspens a causa de la crisi econòmica. De fet, Martínez ha assenyalat que, tot i que es tracta d’una inversió de país, Arnes té abans altres necessitats, com ara garantir la cobertura d’ADSL.

En aquest sentit, el regidor d’Esquerra s’ha manifestat escèptic amb l’anunci de l’arribada de la fibra òptica a Arnes abans del 2015. Un anunci, que precisament, feia el 20 de juny passat el mateix alcalde d’Arnes i delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta