30 de setembre del 2013

Detenen a l'Aldea un home acusat d'agredir sexualment dones que llogaven habitacions a Barcelona

L'ALDEA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 de setembre un home acusat d'agredir sexualment dones que llogaven habitacions per Internet a Barcelona. Segons fonts policials, des del 8 d'agost i fins el dia de la seua detenció, l'home va cometre cinc agressions, de les quals tres van ser sexuals -una d'elles consumada- i la resta temptatives. En un primer moment se'l va anar a buscar a l'habitació llogada on vivia, però finalment els mossos el van detenir a l'AP 7 al seu pas per l'Aldea-Tortosa mentre intentava fugir camuflat entre els viatgers d'un autocar de línea regular. Després de passar a disposició judicial, el Jutge en va decretar l'ingrés a presó.

El detingut buscava anuncis per compartir pis o llogar una habitació i si el propietari era una noia, es posaven d'acord via Whatsapp i quedaven per veure la casa. Un cop a l'interior del pis, s'assegurava que estava sola i li feia tocaments i l'agredia sexualment, a més de robar-li diners i objectes de valor.  El detingut és un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. Està acusat dels delictes d'agressions sexuals, amenaces, furts, robatoris amb violència i robatoris a l'interior de domicili. A més de cometre les agressions sexuals, l'home s'enduia diners i tots els objectes de valor que tenia a l'abast i fàcilment transportables. Des del 8 d'agost fins el 25 de setembre, l'home hauria comès cinc agressions. Ja amb tota la informació recopilada, el dia 25 els Mossos d'Esquadra van fer un dispositiu per enxampar l'agressor i poder detenir-lo.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta