26 de setembre del 2013

Detingut un jove per robar en domicilis de Deltebre on hi accedia a través de portes o finestres obertes

DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos han informat aquest dijous de la detenció d'un veí de Tortosa, de 22 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força i onze furts comesos a l'interior d'habitatges de Deltebre. En l'operació també ha participat la Policia Local de Deltebre. Els fets es van produir entre els mesos d'abril i setembre, quan diversos veïns van denunciar la sostracció de joies, diners i efectes personals. En la majoria dels casos, cap dels accessos als domicilis presentava signes de forçament. La investigació va permetre, el passat 18 de setembre, la detenció del jove, que acumulava nombrosos antecedents policials per fets similars.

Després de declarar davant el jutge de guàrdia de Tortosa, el passat dia 20 va quedar en llibertat amb càrrecs. Segons els Mossos, el detingut es desplaçava amb autobús del municipi on residia fins a Deltebre on, mentre caminava pels carrers, provava d'obrir els panys de les portes dels habitatges, fins que en trobava alguna d'oberta. En altres ocasions accedia als domicilis per les finestres que es trobaven obertes. Fins i tot, si era necessari, trencava les teles mosquiteres per facilitar l'accés. La investigació continua oberta ja que en el moment de la seua detenció se li van intervenir diverses joies, les quals encara no han estat denunciades com a sostretes, possiblement perquè els seus propietaris no les han trobat a faltar.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta