30 de setembre del 2013

Enxampat un motorista que circula a 219 quilòmetres per hora prop de Gandesa

GANDESA (Terra Alta).- Els Mossos d'Esquadra van enxampar dissabte passat un motorista que circulava a 219 Km/h per la N-420 a prop de Gandesa. Els fets es van produir al punt quilomètric 790 quan un radar va detectar una motocicleta que circulava a 219 Km/h quan la via està limitada a 100 Km/h. Els agents van imposar una sanció penal al motorista per sobrepassar en més del doble la velocitat permesa a la N-420. Aquesta actuació estava emmarcada en el dispositiu de prevenció d'accidents de trànsit que han dut a terme el passat cap de setmana els Mossos d'Esquadra a les carreteres del Sud de Catalunya, amb motiu dels nombrosos desplaçament de motoristes al circuït de Motorland, a Alcanyís. El conductor de la motocicleta va ser citat per comparèixer durant els pròxims dies al Jutjat d'instrucció de Gandesa.

Via ACN

1 comentari:

  1. Vostè requereix assistència financera o préstec urgent? i has d'ésser decebut pels bancs. Podem proporcionar una subvenció directa de fins a 5 milions d'euros a les taxes d'interès pràctic per a més informació i requisit de sol • licitud, contactar amb nosaltres via e-mail uspf.associates@gmail.com
    Consideracions.
    Moises Miguelro

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta