30 de setembre del 2013

Escal UGS afirma ara que analitzaran amb 'profunditat' i 'rapidesa' els terratrèmols causats pel Castor

VINARÒS (Baix Maestrat).- Escal UGS, l'empresa constructora i gestora del magatzem Castor, estudia conjuntament amb la direcció de la xarxa sísmica de l'Estat i el Ministeri d'Indústria l'origen dels sismes que s'han produït davant la costa de les Terres de l'Ebre i de Castelló, on hi ha ubicada la planta submarina de gas Castor. En aquest sentit, el president d'Escal UGS, Recadero del Potro, ha assenyalat que analitzaran en "profunditat" i amb "rapidesa" l'activitat sísmica que s'ha detectat aquests dies i que s'han posat "tots els recursos existents" per determinar la causa dels terratrèmols.

Del Potro ha explicat que aquesta nit s'ha seguit l'evolució de l'activitat sísmica a la zona i que des d'un principi van informar dels fets a les institucions, tant al Ministeri com els ajuntaments afectats. Així mateix, el president d'Escal UGS ha puntualitzat que el passat 16 de setembre el magatzem castor va aturar la injecció de gas i que aquest dilluns han tingut una reunió amb les màximes autoritats dels Ministeri d'Indústria, les directrius del qual, segons ha assegurat, segueixen puntualment.

Tot i que la majoria no s'han percebut des de les poblacions, ja són més de 300 els petits terratrèmols que s'han registrat aquests dies davant la costa entre les comarques del Montsià i el Baix Maestrat. Els últims s'han registrat aquest diumenge quan es van produir tres terratrèmols amb una magnitud de 2,8, 2,7 i 3,4, respectivament, a l'escala de Richter i aquest dilluns també, amb dos terratrèmols més a un quart d'una de la matinada i cap a dos quarts de cinc de la matinada, de 3,9 i 3,6 graus, respectivament.

Via ACN
Imatge Govern d'Espanya

2 comentaris:

  1. ...si...si señores, por que ustedes muy sabios saben como esta la corteza terrestre, se saben todos lo tuneles y tunelecitos y el laberinto de cavernas subterraneas, igual la presion del gas que ustedes hacen poner en una cavidad donde habia (y debe de haber petroleo) para aprovecharse del menos coste de el tener que construir depositos de acero en la superficie de la tierra, o sea en provincia de Castellon o Tarragona (provincia tambien) y ahora que la comprension del gas no este rompiendo tabiques terrestres y llegue a algun rio de lava incansdecente, veremos que ¡PA-TA-CUMMMM!... mas majo se organizara...pero bueno, ustedes tranquilos que con su familia estaran a salvo a bastantes kilometros de aqui...y seguro que el capital que emplean debe de ser de los pobres estafados por las preferentes...

    ResponElimina
  2. PUEBLO!...HABER SI NOS UNIMOS Y PEDIMOS DE UNA PUTA VEZ E X P L I C A C I O N ES... porque igual nos vamos con los que se murieron de muerte natural...porque no estamos tan preparados como los ciudadanos de Japon....AQUI TENEMOS TRES CENTRALES ¡BOOOOMMMMNUCLEARES!...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta