16 de setembre del 2013

La JNC proposa des de Tortosa accelerar el marc legal propi per poder fer la consulta el 2014

TORTOSA (Baix Ebre).- La Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat aquest dissabte al matí la seua Comissió Executiva Territorial, tot reunint els caps comarcals i membres de la direcció nacional de la JNC al centre cívic de Ferreries, a Tortosa: L'acte va comptar amb la participació també d'Antoni Martí, cap comarcal de CDC al Baix Ebre, de la diputada tortosina Meritxell Roigé, de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i de la presidenta de CDC a les Terres de l’Ebre, Imma Juan.

La Presidenta de la JNC, Marta Pascal, va aprofitar l’acte per denunciar el Pla de Conca de l’Ebre, plantejat per l’Estat espanyol. “Un motiu més”, segons Pascal, per reivindicar l’Estat Propi, i l’autonomia de Catalunya per poder prendre les seues decisions, que afecten al dia a dia del territori.

La líder dels joves nacionalistes també s’ha referit a la resposta de Mariano Rajoy a la carta del president Artur Mas demanant l’autorització per fer la consulta: "La millor resposta que podem donar des de Catalunya a Rajoy i el govern de l’Estat és accelerar els tràmits per dotar-nos d’un marc legal propi per fer la consulta el 2014”. La també diputada al Parlament ha destacat l’enorme miopia política de Rajoy, en ignorar el clam del poble català, només tres dies després que 1,6 milions de persones participessen a la Via Catalana.

L’objectiu, segons Pascal, és fer la consulta de totes totes al 2014, amb o sense l’autorització del govern de l’Estat, i amb una pregunta clara i concisa sobre l’Estat Propi. Abans de finalitzar l’acte, ha intervingut també la Presidenta de CDC a les Terres de l’Ebre, Imma Juan, que ha animat als joves a seguir treballant per eixamplar la majoria per l’Estat Propi, cadascú des de la seua posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta