27 d’octubre del 2013

La PDE vol reunir-se aquest dilluns a l'Ametlla de Mar amb el ministre Arias Cañete

L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) està negociant amb la Subdelegació del Govern de l'Estat a Tarragona poder reunir-se quest dilluns amb el ministre de Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, tot aprofitant la visita que fa a les Terres de l'Ebre. El ministre viatja a l'Ametlla de Mar per participar en la jornada tècnica sobre la tonyina roja que organitza el Grup Balfegó. Per respecte a la iniciativa privada de l'empresa tonyinaire, la PDE ha descartat, d'entrada, fer actes de protesta que puguen entorpir la celebració del congrés. La PDE "desitja" poder dialogar amb el ministre, tot i que la celebració de l'entrevista encara no ha estat confirmada.

Com ha destacat el portaveu Manolo Tomàs en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, la PDE voldria poder reunir-se amb el ministre de Medi Ambient i evitar que aquesta reunió s'haja de celebrar a Madrid, com han reclamat a tracés de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre. "Estem pendents si el ministre ens pot rebre o no, cosa que desitgem perquè li podríem explicar els efectes del pla hidrològic a les Terres de l'Ebre i veuria físicament que darrera dels programes mediambientals i els debats que puguin haver-hi, hi ha persones amb cara i ull, que ens veiés", ha demanat Tomàs. 

Arias Cañete visita les Terres de l'Ebre per primer cop, quan està apunt de ser ratificar pel conseller de ministres el Pla de Conca del riu. Segons el propi ministre de Medi Ambient, això es farà durant el mes de novembre. 

Via ACN

1 comentari:

  1. ...pues me extrañaria muchisimo que el güevon del Cañete accediera a hablar con unos "insurrectos", que le "jodieron", el PASEO MILITAR asi POR LOS HUEVOS, en el trasvase de nuestro rio, a las tierras mangoneadas por la mafia pepista valenciana...ya saben el mister Camps, la Rita...y cia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta