27 d’octubre del 2013

Unes 50.000 persones visiten la 182a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- La 182a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova ha tancat les portes aquest diumenge, després de quatre dies d’intensa activitat i consolidada com una de les fires multisectorials més visitades de Catalunya. De fet, el certamen ha rebut uns 50.000 visitants, provinents majoritàriament de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, però també de comarques veïnes com el Baix Ebre o el Baix Camp, i d’altres demarcacions com Lleida, Barcelona o fins i tot l’Aragó. Una xifra que es manté respecte a edicions anteriors, i que satisfà l’organització del certamen.

El regidor de Fires de l’Ajuntament de Móra la Nova, Ivan Vilanova, s’ha mostrat molt satisfet amb les xifres d’assistència i participació i ha valorat que “avui en dia, mantenir-se ja és tot un èxit, de manera que des de l’organització estem molt contents amb aquestes xifres”. Vilanova ha destacat el bon temps que ha fet durant aquests quatre dies de certamen, que ha contribuït “a que la gent sortís de casa i s’animés a venir a la Fira encara amb més ganes que altres anys en què la climatologia no ens ha acompanyat”. El regidor també ha manifestat que des de l’organització són "optimistes de cara a l’any que ve, i seguirem treballant perquè la 183a edició sigui també un èxit”.

La fira de Móra la Nova ha comptat amb la presència de més de 200 expositors -xifra lleugerament superior que en les passades edicions-, ubicats dins i fora del pavelló firal, i amb 30 cellers i cooperatives que han format l’espai de la Fira del Vi, que enguany ha ampliat la seua capacitat i superfície i ha millorat les seues instal·lacions, en una clara aposta per un dels sectors econòmics més importants del territori. Els expositors presents a la Fira han valorat molt positivament la seua participació en el certamen.

Tot i la llarga tradició històrica, la Fira de Móra la Nova es renova any rere any i s’actualitza per respondre a les necessitats dels expositors i visitants. Un any més, el certamen ha comptat una gran diversitat d’ofertes per a diferents públics, com la zona d’atraccions, el pavelló ramader, els expositors de maquinària agrícola i industrial, el pavelló comercial o la venda de vehicles, amb una superfície total de venda i exposició de més de 10.000 metres quadrats. Enguany també s’ha dut a terme una sessió de cuina de proximitat dins el projecte Gustum, de cooperació per promocionar els productes agroalimentaris artesans i de qualitat que es produeixen al territori.

Imatge Sirga Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta