30 d’octubre del 2013

Una productora amb arrels ebrenques organitza un concurs per a grups i solistes emergents


TORTOSA (Baix Ebre).- La productora Shasta Produccions, amb vincles a les Terres de l'Ebre, ha decidit impulsar el primer concurs Made in Shasta, per a bandes i solistes emergents. El premi consisteix en la filmació d’un videoclip, amb guió i producció a càrrec de la productora, així com la gravació d’un EP digital i la seuva difusió per les  xarxes socials de Shasta Produccions. En aquest sentit, les bandes i solistes es podran presentar al concurs a través de la interpretació d’una cançó inèdita. Un jurat especialitzat triarà cinc finalistes i serà llavors quan el públic escollirà amb les seves votacions a què consideri mereixedor del premi. La inscripció s'obrirà a partir de l'1 de novembre mitjançant la plataforma Easypromos, inserida en la pàgina de Facebook de la productora, on els interessats podran registrar-se amb les dades obligatòries requerides.

El jurat d’aquesta primera edició està compost per Micky Vega, Josep Xortó, Fabio Vega -canta de la banda A Quiet Man-, Alfonso Fernandez i Jordi Foraster. La convocatòria del concurs s’inicia l'1 de novembre i s'allarga fins al 30 de novembre, ambdós inclosos. El jurat seleccionarà als cinc artistes candidats, els quals seran publicats a la pàgina de Facebook de la productora el 16 de desembre d'enguany, on estaran exposats fins al 31 de desembre, ambdós inclosos. Pel vot popular (“m’agrada”) es triarà el guanyador del concurs, que es comunicarà el 8 de gener del 2014 al web de Shasta Produccions i a la mateixa pàgina de Facebook.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta