12 de desembre del 2006

Vandalisme contra l'antic «Carrilet» a Tortosa

L'antiga locomotora del Carrilet, instal·lada com a monument turístic al parc municipal de Tortosa, ha estat objecte d'actes vandàlics. El més recent ha estat la pintada de grafits de grans dimensions a una banda i l'altra de la locomotora. L'Ajuntament es va comprometre a netejar i condicionar l'entorn de la locomotora abans de l'estiu del 2005, segons va denunciar fa un any la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa.

El Punt (12-Desembre-2006)

8 comentaris:

  1. es una vergonya, d'aquesta manera es com ho tenim tot els bens publics a Toirtosa, feu una ullada i mire-ho. Tortosa va bien.

    ResponElimina
  2. Mà dura!! Mà dura!! potser les cameres del restaurant del parc ho van enregistrar.

    ResponElimina
  3. Hi han "fills de puta" de molts de colors...Pero el color mes fastigós es el dels brétols de incívics gratuits,que campen lliure e impunement per les nostres ciutats..I l'autoritat competent , on está???

    ResponElimina
  4. Lo carrilet s'ha de posar a La Cava.

    ResponElimina
  5. crec k hi han més fills de puta k van en tratge i corbata i k fan molt més mal k unes pintades.
    i l'"autoritat" competent per tancar empreses k perjudiken al si de la societat i els ajuntaments corruptes....????
    a es veritat k no existeix akesta "autoritat"

    ResponElimina
  6. oKupa!! Ke se t'ha vist el llautó!!

    ResponElimina
  7. D'acord en el tema de ma dura amb les pintades i tota la pesca, peró que despres de fer pagar la sanció al "delincuen" (encara que jo el prefereixi anomenar artista) no es repinti la pintada em sembla una vergoña... Ferran Bel continua reben un sou exageradament gran a canvi de no fotre brot ni amollar duro. les pintades si, molesten però amb la pasta que es queda ferran bel en comptes de queixarvos dirieu: Ui! la pintada d'aqui ja no esta! Quin govern mes bo, almenys els meus impostos exageradament elevats serveixen per alguna cosa mes que pera enriquir als que ja son rics...

    ResponElimina
  8. Fa molts anys pintar un home o una dona nu era un sacrilegi. Per això la Capella Sixtina es va repintar amb drapets pintats a sobre les parts pudentes.
    Aquesta màquina de tren, rovellada i esventrada ha estat anys y anys sent un perill per als xiquets que s'hi pujaven.
    Ara, un graffiti fa saltar els ploms més encarcarats.
    Disculpeu-me, però teniu millons de motius millors per treure bilis.
    I si voleu veure obres d'art al carrer, paradoxalment, us invito a que us passeu per la Vila d'Ascó.
    Aquí els artistes en potencia s'han de sentir sols, increpats i acusats com si fossin el Romans que van crucificar Jesús de Natzaret, quan tots sabem qui van ser els responsables.
    Com era allò de la palla i la biga?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta