12 de desembre del 2006

Artur Mas dóna carta blanca als candidats de CiU per pactar als ajuntaments de les Terres de l'Ebre

El líder de CiU, Artur Mas, va afirmar ahir a Tortosa que els candidats de les Terres de l'Ebre no tindran «cap tipus de reserva o d'encotillament» a l'hora de configurar pactes de govern als ajuntaments, després de les eleccions municipals del maig del 2007. Mas, que era a Tortosa en el marc de la seua tanda de jornades de treball arreu de Catalunya, va recordar que CiU té una política «oberta» de pactes municipals, i que els candidats de la federació a les Terres de l'Ebre i al conjunt del país hauran de prendre «les decisions que calgui, en funció dels interessos dels seus pobles i ciutats». En aquesta línia, Mas va afirmar que té el convenciment que el candidat Ferran Bel guanyarà en les eleccions municipals de Tortosa, i va afegir-hi: «Guanyarà amb prou solidesa, però si ho necessita només el decidirà quin és el millor pacte de govern per a Tortosa.» Segons Mas, «cada municipi té la seva dinàmica», però va recordar que CiU s'ha pogut entendre «amb gairebé tothom» als ajuntaments.
El president de CiU també va assegurar que els pactes electorals en l'àmbit estatal també es faran d'acord amb el projecte que la federació té per a Catalunya. Així, Mas va manifestar que encara és massa aviat per decidir si CiU donarà suport al PP o al PSOE en les pròximes eleccions estatals. Mas va recordar que el seu compromís notarial només vetava els pactes amb el PP per governar Catalunya els pròxims quatre anys, i per tant va deixar la porta oberta a futurs acords, si el PP canvia la seua estratègia estatal per a Catalunya. Mas va insistir que encara és massa aviat per parlar-ne, i va lamentar algunes iniciatives del govern del PSOE, com ara la llei de dependència i el decret educatiu, que «van en contra de l'Estatut».

El Punt (12-Desembre-2006)

5 comentaris:

  1. Ja te vaig vore a primera fila, vas sortir uns segons al telenotícies de TV3

    ResponElimina
  2. De que serveix dir que no es pactara amb el PP si despres les esquerres, pete qui pete, s'ajunten?

    Pos amb el PP i ole, que no passa res

    ResponElimina
  3. Mas o menos PP i CIU són lo mateix.Són la dreta expoliadora del nostre territori que està en llocs de responsabilitat per a benefici propi.

    ResponElimina
  4. Per cert. Algú sap si li va fotre una patada al trasser de Roig i li va dir que no serà senador? Xanxullos sí mentre no surtin a la llum.

    ResponElimina
  5. molt expoliadors de territori però ciu ha tornat a guanyar a les terres de l'ebre i a Catalunya, igual que al 2003
    per alguna cosa serà que la gent els vota

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta