12 de desembre del 2006

L'organització España 2000 convoca una concentració xenòfoba a Vinaròs

L'organització España 2000 ha convocat per dissabte una concentració de caràcter xenòfob a Vinaròs (Baix Maestrat), amb el lema Vinaroz es nuestro, que no nos lo arrebaten. El cartell de la convocatòria afirma que els immigrats «il·legals roben, agredeixen i extorsionen», i afirma que Vinaròs s'ha convertit en un «sembrat de delinqüència». La concentració de Vinaròs serà a la plaça de Sant Antoni, i està anunciada per les set del vespre, només una hora després de la manifestació antifeixista i contra el racisme que ja ha convocat l'entitat Aplec del Sénia. La contramanifestació antiracista començarà el mateix dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament de Vinaròs.

El Punt (12-Desembre-2006)

Per saber més:
-Web d'España 2000
-Web d'Aplec del Sénia

9 comentaris:

  1. Ja hi som al lio !!!

    ResponElimina
  2. hi hem de ser tothom

    ResponElimina
  3. Es una realitat, els actes de robatoris amb violencia extrema, extorsió,i malifetes que "alguns" (no tots, ni molt menys) de la població d'immigrants, estant fent entre la població autóctona..fins i tot entre ells...Es percebeix una sensació de inseguretat cada vegada mas gran...No estic inventant rés..Comprenc que de vegades es molt difícil fer distincions...Es un fet que la legislació es va adaptant a les necesitats de la societat ...Portem molt de retard en aquesta adaptació...Les necesitats cada cop son més urgents, i aqui tothom dorm!!

    ResponElimina
  4. no as tardat masa a destapar la teu part més feixista no mccalan?


    fora feixistes

    ResponElimina
  5. Quan estiguis dormint i t'entren a casa a robar....llavors em podrás parlar de "feixisme"....Carallot!!!

    ResponElimina
  6. La procedència i la raça no tenen res a veure amb la delinqüencia...Aixó tant elemental,encara no ho sabies? Pero els fets , son els que son...No es pot amagar que hi ha una clara incidencia de delinqüencia relacionada amb gent de fora...O es que no llegeixes diaris?

    ResponElimina
  7. el dia k hi hagi una fallida econòmica i hagis de marxar a un altre país , i fassen manis contra tu la penya k anirà a caçar als immigrants ja me diras ki és lo feixista.

    capullo

    ResponElimina
  8. Pues yo no veo tan descabaellada, la exposición de mc calan..Una cosa es ser un xenófobo , i la otra muy distinta es luchar contra la delincuencia, provenga de donde provenga..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta