6 de novembre del 2013

Les Jornades del Recapte de Tortosa col·laboren amb el banc d'aliments de Càritas



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tortosa, Plat i Got, celebrarà les Jornades Gastronòmiques del Recapte durant tot el mes de novembre. Un plat de cullera que la presidenta de Plat i Got, Margaret Nofre, ha explicat que oferiran fins una quarantena de restaurants i que també dóna el tret de sortida a la temporada de fred i als canvis en els menús. A més, aquest divendres, 8 de novembre, el mercat municipal de Tortosa acollirà a partir de les 11 hores, la presentació d'aquesta jornades. Ara bé, en aquesta ocasió, la presentació incorpora la solidaritat amb la col·laboració del Banc d'Aliments de Càritas Interparroquial de Tortosa. Cada degustació que es reparteixi durant l'acte serà a canvi de l'aportació d'un producte alimentari.

Des de Càritas Tortosa, Alejandro Anguera ha explicat la delicada situació que passen moltes famílies del municipi i també la manca d'aliments que tenen ja a hores d'ara, a l'espera de l'arribada de menjar per part del Banc d'Aliments. En aquest sentit, ha explicat que Càritas Tortosa està comprant fins a 3.200 litres de llet al mes, i que també han tingut que començar a adquirir llet infantil. Càritas Tortosa ajuda ja fins a 600 famílies del municipi cada mes.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta