4 de novembre del 2013

Sense acord entre l'Ajuntament i la Generalitat per reobrir el centre de rehabilitació de Batea

BATEA (Terra Alta).- La reunió prevista per aquest cap de setmana entre l'Ajuntament de Batea, la Generalitat, i la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI -per arribar a un acord pel servei de rehabilitació- no es va arribar a celebrar. Així, aquest dilluns els pacients de la Terra Alta no podran seguir amb el seu tractament a Batea. Segons ha assegurat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, aquest dimarts l'empresa tornarà a presentar un recurs al consistori defensant que compleix amb la normativa, mentre que es derivaran els pacients de Batea al servei de rehabilitació de Gandesa. Per la seua banda, l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha ofert les instal·lacions municipals del centre de rehabilitació públic, perquè es pugui fer la rehabilitació al poble.

Segons ha assegurat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, la reunió de dissabte es va anul·lar en entendre que l'Ajuntament de Batea no està posant facilitats per arribar a un acord. Segons ha explicat Pallarès, el consistori bateà, després de la reunió que van mantenir dijous totes les parts, va seguir transmetent a la població de Batea que el concurs públic per oferir el servei de rehabilitació, que va guanyar la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, tenia irregularitats. "No hi pot haver un acord quan l'Ajuntament no el vol", ha lamentat Pallarès.

En canvi, segons ha apuntat l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, la reunió no s'hauria celebrat perquè no hi podien assistir els representants de la fundació privada. Paladella confia que aquest dilluns es torni a convocar la trobada. "Estem disposats a parlar sempre que es compleixi amb la legalitat", ha dit l'alcalde.

Pallarès, per la seua banda, ha assegurat que hi haurà solucions a partir de dimarts. Segons el delegat del Govern, l'empresa Fundació Segle XXI, presentarà un nou recurs per defensar que compleixen amb la normativa de la Generalitat per poder oferir el servei de rehabilitació. Si el recurs no prospera, Pallarès ha assegurat que els pacients que eren atesos a Batea es derivaran al servei de Gandesa. "Aquest dilluns, malauradament, la gent no tindrà serveix de rehabilitació però esperem que dimarts es pugui reprendre. La gent no té cap culpa que els polítics que no haguéssim arribat a un consens", ha dit Pallarès.

L'alcalde de Batea també ha ofert les instal·lacions municipals, on Sagessa oferia fins ara aquest servei perquè es pugui seguir prestant des del municipi.

Via ACN 
Imatge Teveon.tv 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta