19 de gener del 2007

Més sobre l'abocador de cartrons















Fa uns dies vam denunciar l'aparició d'un abocador espontani de cartrons i embalatges comercials en un solar de la plaça Emili Sanz, a pocs metres de l'Ajuntament de Tortosa. Més o menys, comentàvem que no enteníem que no s'evités l'abocament incontrolat dels cartrons, però també que estaria bé que l'Ajuntament habilités contenidors especials per als cartrons, papers de regals, embalatges i altres residus que els comerços de la zona centre necessiten abocar durant la campanya de rebaixes, quan l'activitat comercial és frenètica. De fet, el telèfon de recollida de cartrons a domicili no resulta eficient o suficient... Ara algú ha optat pel que sembla una opció mixta. És a dir, han envoltat una part del solar amb unes tanques, i els comerciants poden abocar els seus cartrons. En qualsevol cas, la imatge final no és gens bona.

4 comentaris:

  1. Soc comerciant i la veritat som un bruts, si no tenim els nasos de plegar cap caixa ,aixi que encara que el ajuntament fiques 10 contenidors com no entrem pel forat els deixem fora.

    ResponElimina
  2. el que ha possat les tanques deu de ser el propietari, estic d'acord amb el comentari anterior i proposo que els tortosins fem una manifestació per que els comerciants agafent conciencia de que aquestes imatges, de les quals ells son els màxims responsables, no esdevingen un fet quasi etern, en aquest comentari vull dir que l'associació centre comercial tindria que fer campanyes de concienciació dels seus socis, que tot no ho pot fer ajuntament, ja que aquesta institució som tots i jo no vull que els meus impostos serveixin per treure la brossa d'ells o sino millor que ens facin una rebaixa dels seus productes (compensació) per pagar-los la dona o l'home de la neteja.

    ResponElimina
  3. I la policia local perquè no ho contola? no vull una ciutat policial, però sembla que només vulguin o els hagin encarregat ficar multes als cotxes ( i ara que venen eleccions ni això!!).

    A roquetes la policia local s'ho treballa, per ficar un exemple allí on es toquen els termes municipals, a l'altura de la via verda, es va ficar un campament gitano, ara ja està a Tortosa. Allà el passotisme és total. Ja fa més de dos mesos que viuen uns 15 o 20 de qualsevol manera. Quan els traurem? Quan siguin 2000? (llavors no hi haurà res a fer!!!)
    Sabaté faci treballar la poli!!!
    Bel, la via verda és del Consell, perquè no se'n preocupa!!!

    I no parlo d'anar a cop de porra, es tracta de buscar solucions!!!

    ResponElimina
  4. ....i si ens agrada parlar ( a mi el primer) vols dir que les tanques que envolten el solar no eren per a les obres que ja han començat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta