19 de gener del 2007

Tanca amb vernís per al mercat del peix

Només acaben de començar, però no puc tenir més que paraules d'elogi per a les obres de reforma de l'antic mercat del peix. En primer lloc, Infraestructures Comercials de Tortosa SL (la societat concessionària de la rehabilitació i explotació comercial de l'edifici), ens va sorprendre amb un cartell espectacular en què ens mostrava com serà el resultat final del projecte. Després, la constructora Güeche va fer un tancament exemplar de tot el sector afectat per les obres. I ara, els operaris de l'empresa fins i tot han envernissat la tanca de fusta. Feia anys que la plaça Barcelona no tenia una imatge tan digna, i això em fa pensar que el nou mercat del peix ha de quedar bé per força, si quan comencin les obres (les de veritat) continuen tenint la mateixa cura. Quan les coses es fan bé, també cal dir-ho...

16 comentaris:

  1. En canvi; el geriàtric que es construeix al Raval de la Llet no te el rètol preceptiu amb la llicència d'obres que l'empara ni el promotor ni els tecnis directors de la mateixa i també amb una valla perimetral de joguina...Quins contrastos ...Veritat?

    ResponElimina
  2. Al nou hospital (que té cartell des de l'última campanya electoral) també deuran posar tanca envernissada? Pos que vigilen que no es faci vella i l'hi hagin de posar vàries mans.

    ResponElimina
  3. Heu vist quin forat mos estan fent a la Raval de la Llet?
    Què hi pensen posar allí, un geriàtric o un bloc de pisos de 50 plantes?
    A lo millor és que volen fer una piscina subterrànea per als iaios.

    ResponElimina
  4. Sembleu Van Gaal, "siempre positivo"

    oi, cuanta paciencia.

    ResponElimina
  5. aixó l'unic que es es especulació.
    l'ajuntament s'ha venut un espai public.
    ja ho deien bé els maulets!!!

    ResponElimina
  6. Per a especulació la del barri de la Casota. S'han venut uns terrenys municipals per fer pisos. Sí, sí, és allí on han trobat la bomba. Pos resulta que no hi ha ni una sola zona verda en tot el barri. I de crios allí n'hi ha uns quants.

    ResponElimina
  7. Estic dacord!!! Però per què no es va fer abans? Sabaté no té males idees, però no es un bon gestor, només maquina i rumia estratagemes polítiques per desbancar rivals i socis( Martin Santos, Lahosa), vol ser el "rei" i només ho pot ser entre mediocres, s'aparta els que són millors que ell com Roldan!!!

    Ah! i que plantin arbres a la plaça!!!

    ResponElimina
  8. M'encanta, aquesta no es la noticia del mercat del peix.

    Sou increibles.

    ResponElimina
  9. M'encanta, aquesta no es la noticia del mercat del peix.

    Sou increibles.

    ResponElimina
  10. A tú t'encantará, a mi em fa plorar que hagi doble raser a l'hora d'exigir cumpliment de la llei en questió urbanística, i en altres temes..Uns per massa i altres per massa poc...La laxitud en certs casos es ben evident...

    ResponElimina
  11. Per cert....No veig cap numero de llicència d'obres al fantastic rètol del Mercat del Peix...

    ResponElimina
  12. Ara que m'hi fixo; tampoc hi ha cap llicència a les obres del Geriatric del Raval de la Llet...!!! Qué estará passant al Ajuntament de Tortosa ??? Sr Martínnnnnnnnnnnn!! Dos de licencias please!!!

    ResponElimina
  13. Ara me he picat i aniré a la Casota a veure si alli hi ha llicència o no...

    ResponElimina
  14. Podriem fer una relació d'espais publics que en poc temps el nostre estimat govern municipal ha desafectat del domini públic, per èsser susceptible d'alienació. Es a dir "VENDRE" . A aquest pas no es d'extranyar que a la ciutat li manquen zones verdes. També es de fàcil deducció els motius pels quals s'actua d'aquesta manera..No hi ha calaix!! Y perqué? (la resposta que cadascú se la pensi)...Aixó es èsser un bon gestor???

    ResponElimina
  15. No cal que vagis a la Casota que pots sortir volant!! Hi han bombes!! Ja et dic jo que no hi ha numero de llicència...!

    ResponElimina
  16. S'especula, que hi ha un regidor que ha fotut la pota fins allá...Quí será??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta