19 de gener del 2007

Els "actes oficials" i l'aparcament reservat de la consellera Capdevila a Tortosa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va fer dimencres la seua primera visita oficial a l'Ajuntament de Tortosa. La consellera va reunir-se amb l'alcalde, Joan Sabaté; el delegat del Govern, Lluís Salvadó; el regidor de Benestar Social, Sisco Lahosa; i el delegat territorial d'Acció Social, Ismael Piñas, per fer un repàs als temes del seu departament que afecten el municipi de Tortosa. Poc després, la consellera Capdevila tenia una entrevista concertada amb un mitjà de comunicació del territori. Per arribar-hi, la consellera va preferir desplaçar-se en cotxe, tot i que anar caminant per la ciutat és una acció molt saludable, social i alhora cívica. Els veïns de la zona van denunciar a La Marfanta que l'Ajuntament havia limitat els aparcaments perquè s'hi feia un "acte oficial" just davant de les oficines del mitjà de comunicació. Una entrevista no és cap acte oficial, ens diuen... Jo diria que sí. Als sous dels polítics, també entra que els periodistes els féssim preguntes i entrevistes. Quan ens responen, les seues paraules també són declaracions oficials.

5 comentaris:

  1. les queixes tamé son ambeja cotxina. Sempre és millor que els reserven lo puesto que que aparquen al mig del carrer. Total, per un ratet que devien estar, no cal tindre la pell tan fina tampoc.

    ResponElimina
  2. Jo casi proposaria que pintessen de groc tota la vorera del davant d'aquest setmanari i que posen un senyal vertical de prohibit aparcar que digui "Excepte vehicles Govern" o bé "Excepte vehicles PSC".

    ResponElimina
  3. Mas, l'etern aspirant, va visitar la seu de CDC a Amposta, ja fa uns anys i van posar senyals de prohibit aparcar. O sigui, li van reservar la plaça d'aparcament. Algú va dir res?

    ResponElimina
  4. Potser és un tòpic però el millor seria que tinguessin que desplaçar-se per la ciutat a peu, així veuriem com es repararien a pressa feta les voreres i accessos a molts indrets. I és que els polítics viuen als nuvols, no són conscients de les mancances de la gent que anem a peu, per això, perquè no hi van mai.

    ResponElimina
  5. Proposo que les meves paraules també siguin declaracions oficials; perque vaig amb cotxe oficial, xofer oficial, i dieta oficial!!! Bueno no, amb factura!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta