10 de gener del 2007

Abocador espontani de cartrons i embalatges en una plaça del centre de Tortosa















L'altre dia escrivia que l'Ajuntament de Tortosa ha instal·lat una sèrie de contenidors especials perquè els ciutadans hi puguem abocar els arbres de Nadal, ja que seran transportats a una planta de tractament i convertits en biomassa. No és que la iniciativa no em sembli bé, sinó tot al contrari... Però la realitat és que fa dos dies que hi ha un d'aquests contenidors a la plaça d'Alfons XII (bé, en realitat no és un contenidor, sinó un requadre fet amb tanques grogues), i encara ningú ha abocat cap avet ni cap altre succedani vegetal que es puga guarnir. La situació és molt diferent amb els cartrons, papers de regals, embalatges i altres residus que necessiten abocar els comerços de la zona centre. I més intensament aquests dies en què es troben immersos en la campanya comercial de rebaixes, i l'activitat és frenètica. Aquesta imatge de dalt, l'he pogut prendre aquesta mateixa tarda, en un solar proper al mateix ajuntament de Tortosa, a la plaça d'Emili Sanz. És a dir, a mig camí entre la plaça d'Alfons XII, on hi ha aquest abocador infrautilitzat d'arbres de Nadal, i la casa consistorial, on (encara) hi ha la policia local que (algun dia) començarà a sancionar les actituds incíviques. Si voleu veure més imatges de l'abocador improvisat de cartrons, cliqueu aquí mateix.

2 comentaris:

  1. la gent som uns verdaders guarros i no ja solució, que ens fotin multes o ens tregin punts, es lamentable però es la realitat, som en molts casos uns in-civics, i sols cal mirar les cag... de gos de tots els carrers i no es culpa dels que ens governen ni dels gossos, es de la gent que som uns guarros que ens pensem que les administracions tenen que suplir la nostra falta de civisme, em nego a pagar per que netegin la mer..a del gos de la meva veina, per recullir els cartons del botiguer de sota,etc,etc,etc que els fotin multes d'una pu...era vegada.

    ResponElimina
  2. Perquè la veritat, poden queixar-se de que no hi ha prou contenidors o que aquests la estan plens, però al concepte de "plegar les caixes i lligar-les o posar-les dintre una altra" no el tenen. Si és que no canviarem mai...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta