13 de desembre del 2013

Mor una persona en un accident de trànsit a l'eix de l'Ebre al seu pas per Vinebre


VINEBRE (Ribera d'Ebre).- Una persona de la qual no han transcendit les dades personals ha mort aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a Vinebre. Els fets han tingut lloc cap a un quart de vuit del vespre al quilòmetre 75,2 de la carretera C-12. Per causes que s'investiguen un camió que circulava per l'eix de l'Ebre s'ha vist involucrat en un accident en què també hi ha una furgoneta implicada. El conductor d'aquest últim vehicle ha mort a conseqüència del xoc. El conductor del camió ha patit ferides lleus, segons informa el Servei Català del Trànsit (SCT). El sinistre ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa, i la situació continuava alterada a un quart de nou de la nit.

En l'accident hi han intervingut cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'un metge d'atenció primària.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta