24 de febrer del 2014

Jordan (ICV): ‘100 milions per soterrar l’eix de l’Ebre és fum i un autèntic disbarat’



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ha volgut traure credibilitat al projecte de la Generalitat per desdoblar el tram de l’eix de l’Ebre entre Vinallop i Jesús, i que inclou el soterrament de la carretera C-12 al seu pas pel barri de Ferreries. En declaracions a Canal 21 Ebre, Jordan ha recordat que el pressupost de la Generalitat per al 2014 “margina” les Terres de l’Ebre, i que no inclou cap partida per aquest projecte.

En aquest sentit, el també president d’Iniciativa al territori no es vol creure que el govern de CiU destinarà més de 100 milions d’euros per desdoblar i soterrar l’eix de l’Ebre a Tortosa. De fet, Jordan ha qüestionat que aquesta inversió milionària siga la més necessària per a la ciutat. A més, ha afirmat que a banda de “fum” és “un autèntic disbarat” soterrar l’eix de l’Ebre al seu pas per Ferreries, tal i com han advertit veïns del barri que ja han anunciat la presentació d’al·legacions al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta