24 de febrer del 2014

Un conductor ferit lleu per un camió bolcat en la rotonda de Soldebre, a l'eix de l'Ebre a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).-Un camió ha bolcat aquest dilluns al migdia en una de les rotondes de l'eix de l'Ebre (C-12) al seu pas per Tortosa, prop de l'accés cap a la cooperativa Soldebre. Com a conseqüència de l'accident, el conductor ha resultat ferit lleu. La circulació de vehicles s'ha tallat parcialment, però la Policia Local ha fet desviaments mentre es treballava en la retirada del camió sinistrat. Al lloc de l'accident també han acudit els Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Imatge Pep Lluch

2 comentaris:

  1. dios que se mejore el conductor porque vaya susto me ha pegado que estaba usto detras de el cuando volco

    ResponElimina
  2. ...es que las "rotondas" son algo pequeñas para los camiones y al doblar la curva, tienen problemas de la gravedad, y si es un conductor forastero pueden ocurrir estas cosas, la mercancia se desplaza en la caja del camion...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta