24 de febrer del 2014

Jordan (ICV) demana dimissions al govern de Tortosa pel 'fracàs absolut' del projecte de noves piscines


TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha reclamat aquest dilluns l’assumpció de responsabilitats polítiques i la dimissió de l’alcalde o dels regidors d’Urbanisme i d’Esports arran del projecte fallit del nou complex d’aigües. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha afirmat que serà molt difícil que Tortosa puga tenir unes noves piscines durant l’actual mandat, tot i que ha manifestat la voluntat d’Iniciativa de col·laborar amb l’equip de govern de CiU a l’hora de consensuar un nou projecte, reajustat a la realitat econòmica i a les necessitats del municipi. Això sí, el portaveu ecosocialista ha remarcat que el govern de Ferran Bel hauria d’admetre que el projecte del complex d’aigües ha estat un “fracàs absolut”, i que també hauria de reclamar les penalitzacions econòmiques pertinents a la constructora que finalment no va fer les obres.

Segons Jordan, el contracte amb Quatuor s’ha resolt havent comès diverses “irregularitats”. De fet, el portaveu d’Iniciativa ha recordat que l’empresa va enderrocar l’antiga piscina i va iniciar les obres sense haver formalitzat el dret de superfície.

Jordan ha afirmat que en principi no hi havia cap permís d’obres perquè Quatuor pogués iniciar els treballs. El portaveu d’Iniciativa ha afegit que l’operació del complex d’aigües va ser un nyap, tot i que CiU la va presentar com una actuació modèlica. Ha estat per tot plegat que Jordan ha exigit l’assumpció de responsabilitats polítiques, amb la dimissió de Bel o dels regidors responsables d’Urbanisme i d’Esports. A més, també considera que el govern de CiU hauria de demanar disculpes a la ciutadania.

D’altra banda, Jordan ha assenyalat que no és cert que la judicialització del cas podria bloquejar la construcció d’unes noves piscines a Tortosa. Així, el portaveu d’Iniciativa ha reiterat que els terrenys mai han estat propietat de l’empresa adjudicatària, ja que no va formalitzar notarialment el seu dret de superfície. Jordan ha conclòs que resoldre de manera correcta el contracte, exigint les indemnitzacions a la constructora, no invalidaria la construcció d’unes noves piscines.

3 comentaris:

  1. El model de piscines dels verds no m'agrada. Pero estic d'acord en lo q diu Jordi, q ara x ara es lo tema a tractar.

    ResponElimina
  2. ...las piscinas tendrian que ser exclusivamente para el deporte de natacion, con duchas y gimnasio, bajo techo y gradas para el publico, despues en otro sitio poner las piscinas al aire libre, de diferentes dimensiones y alturas y a la zona de Vinallop, que al verano la gente fuese alli, comidas camprestes eccetera...¡y otra cosa!... no pagar "la entrada"...

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord en albertino. Un projecte q no contemple tots los punts q tu has dit, es un timo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta