24 de febrer del 2014

La UE Rapitenca obtindria un 30% dels beneficis amb el projecte de la futura ciutat esportiva



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El president de la UE Rapitenca, Ramon Muñoz, va confirmar aquest diumenge, en declaracions en exclusiva a Canal 21 Ebre, l'existència de converses del club amb un grup inversor per tirar endavant un projecte de ciutat esportiva a la Ràpita. L'objectiu serà aplicar un model similar al Vila-real, amb la creació d'una escola de futbol base i formar jugadors que acabin tenint "una projecció per equips de Segona B i Segona A". El president ha confirmat que durant aquesta setmana el club es reunirà de nou amb el grup inversor, per avançar en el detall del conveni i tirar endavant el projecte que es presentarà en l'assemblea extraordinària el proper divendres. Si el conveni és ratificat pels socis, suposaria una injecció de capital per al club mariner. I és que, segons Muñoz, en un termini de 8 o 10 anys, el projecte acabaria sent rendible, tant per al grup inversor, que s'emportaria un 70% dels beneficis, com per la Rapitenca, que obtindria el 30% restant.

Quant a l'actual situació actual del primer equip, el president va apuntar que és possible que el club aconsegueixi reforços cara la recta final de la temporada, per mantentir-lo a la Tercera Divisió. El president de la Unió Esportiva Rapitenca també va apuntar que "en cap moment s'està parlant de venda del club", sinó que l'objectiu passa per participar i aprofitar les instal·lacions. En referència als contactes del grup inversor amb l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Muñoz va explicar que els inversors només estan centrats en el futbol, tot i que el projecte pugui acabar amb una escola i una residència d'esportistes.

Via Canal 21 Ebre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta