24 de febrer del 2014

Canvis de sentit en alguns carrers de Móra d'Ebre per guanyar fluïdesa en el trànsit


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha iniciat els treballs per a fer efectius un seguit de canvis en les direccions de circulació de vehicles en alguns carrers de l'interior del nucli urbà de la població. L'objectiu d'aquesta actuació, que tira endavant la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, és millorar la fluïdesa del trànsit rodat pels carrers del centre de la vila i evitar al màxim l'obligació als automobilistes d'haver d'efectuar tombs per l'interior de la vila per desplaçar-se entre llocs situats a poca distància.

És el cas del canvi que s'efectua al carrer de Bonaire, a l'alçada de la cruïlla amb el carrer de Roger de Llúria, per permetre d'ara endavant girar cap al barranc de Faneca des del mateix carrer de Bonaire, tal com s'ha fet tradicionalment. També es practica el canvi de sentit de la circulació rodada al carrer del Trinquet, que d'ara endavant només serà de pujada.

Tot seguit, també es vol canviar el sentit de circulació al tram del carrer del Doctor. Peris des del carrer de Sant Valentí, per la qual cosa desapareixeran els aparcaments situats davant de la floristeria Agrocamp, a fi i efecte de facilitar la circulació de vehicles en direcció al carrer d'Antoni Assens, també tal com ha sigut tradicionalment.

Millora de l'eficicènica energètica dels semàfors

D'altra banda, l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha canviat el sistema d'enllumenat incandescent pel sistema LED en els semàfors que regulen el trànsit a l'avinguda de les Comarques Catalanes, a l'alçada de la cruïlla dels carrers de Bonaire i de Pius XII. Aquesta actuació implicarà un significatiu estalvi en els consum d'aquests dispositius i, en conseqüència, una menor despesa  econòmica per al consistori. També es minimitzaran les avaries, amb la qual cosa es garantirà un millor servei i cobertura d'aquests elements de regulació del trànsit.

En paral·lel a aquests treballs de millora de l'eficiència energètica, també s'ha aprofitar per a renovar les carcasses metàl·liques dels semàfors i per a fer tasques de manteniment, com ara la repintada dels pals. Aquestes actuacions les tira endavant l'empresa especialitzada BQLLUM – TRAFFIC. SL,  amb un pressupost de 8.256,22 euros més IVA.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta