6 de maig del 2014

En llibertat amb càrrecs dues veïnes de Vinaròs acusades de robar en habitatges de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimarts de la detenció, el passat 28 d'abril a Tortosa, de dues dones de nacionalitat croata i veïnes de Vinaròs per un presumpte delicte de temptativa de robatori amb força a domicilis. Les dones, de 21 i 18 anys, podrien haver robat en diversos habitatges entrant als pisos utilitzant el mètode de la radiografia amb una targeta plastificada i un tornavís. Els Mossos mantenen la investigació oberta ja que les dos joves podrien formar part d'un grup dedicat a robar en habitatges del territori. La Policia també investiga ara si les detingudes estarien relacionades amb altres episodis aïllats de robatoris en domicilis del barri de Ferreries de Tortosa en les darreres setmanes.

La detenció es produeix després que un agent dels Mossos fora de servei detecti una actitud sospitosa de les dos dones en un bloc de pisos del barri de Ferreries. Les va seguir i les va trobar controlant si hi havia algú dins dels habitatges, posant l'orella a la porta per escoltar. Quan les detingudes se senten observades dissimulen i marxen. L'agent decideix demanar suport a una patrulla dels Mossos que les atura i les escorcolla, després que les joves donessin versions contradictòries del que estaven fent.

En l'escorcoll, els Mossos els hi troben una targeta plastificada per entrar als pisos que tanquen la porta de cop, tipus radiografia, un tornavís de grans dimensions, i mitjons per cobrir-se les mans i no deixar empremtes. Les detingudes van passar a disposició judicial el passat 30 d'abril quedant en llibertat amb càrrecs. La investigació policial continua oberta i no es descarten més detencions, ja que les dones podrien formar part d'un grup més nombrós que es dedicaria a robar en habitatges.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta