26 de setembre del 2014

El PP de Tarragona i Castelló activen la campanya 'JuntsSenseFronteres', amb actes a banda i banda del Sénia


CASTELLÓ.- El president del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, i el president provincial del PP a Castelló, Javier Moliner, han presentat aquest divendres la campanya compartida #JuntsSenseFronteres. L’objectiu d’aquesta campanya, que ha estat presentada a Castelló, és reivindicar els llaços que uneixen les dues províncies, davant del moviment separatista que segons el PP impulsen els “nacionalistes catalans” amb el suport dels “nacionalistes valencians”.

De fet, Fernández ha volgut destacar que la campanya #JuntsSenseFronteres és una gran idea perquè combat les dues “idees perverses del nacionalisme: el pancatalanisme i el separatisme”. Així, el president del PP de Tarragona ha afirmat que la idea dels Països Catalans ha fracassat “rotundament”. Dins de la campanya, el PP de Tarragona i Castelló han programat una sèrie d’actes i reunions de treball en poblacions de les dues províncies, des d’ara i fins al 8 de novembre, un dia abans de la consulta a Catalunya. Així, han previst una trobada sobre la caça en barraca a Alcanar (27 de setembre); una conferència de Societat Civil Catalana (SCC) a Vinaròs (3 d’octubre), una reunió sobre economia, turisme i indústria a Benicarló (18 d’octubre); una altra sobre infraestructures i costes a Peníscola (31 d’octubre); una sobre patrimoni a Tortosa (3 de novembre), i una sobre bous al carrer a Vinaròs el proper de novembre, el mateix dia en què també es farà un esmorzar de germanor en aquesta població del Baix Maestrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta